Crysis 3 - itt a teljes trailer

  • Írta: InGen
  • 2012. április 24.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts betartotta ígéretét, így most több, mint 2 percen keresztül csodálhatjuk a Cryisis 3-at. És bizony van mit csodálni, az anyag ugyanis nem csak döbbenetes hangulatos, de a Crytekhez méltó módon maximálisan ütősen is néz ki. Megtekintés kötelező jelleggel.

A Crysis 2 eseményei után megépített New York City Liberty Dome-ban járunk, vegyesen erdős és nagyvárosi környezetben, ami egészen egyedi hangulatot kölcsönöz a játéknak. A video egészen előnyös formájában mutatja a CryEngine 3-at is.

70.
70.
#PSR#
Nem értem mi a balyotok a Crysis 2 vel, mert szerintem nagyon jó volt (story,grafika stb.)
Én ugyszint nagyon várom a Crysis 3-mat,szerintem nagyon jó lesz.
Amugy itt a Trailer magyar felirattal http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=St6S4vWuhQE
69.
69.
Pityuu2
Folyton csak kritizáljátok és köpköditek a Crysist, de fogadok hogy két kezemen megszámolnám hány jobb játékot ismertek.... Ha egyáltalán ismertek...
Mi is a probléma ugyanazzal a motorral?? Valve 26 vagy több játéka mind a Half-Life-ra alapul! A Microsoft évtizedek óta gyártja a Windows-t! A TV-k vagy 50 éve ugyanarra a technológiára alapoznak... A rádiók 100 éve... Hagyjukmá'!
Személy szerint nagyon várom a Crysis 3-at!!! Szerintem ez lesz az első, amit meg is veszek.
Kérem valaki fordítsa le a szöveget, amit a trailer elején az a selytelmes hangú férfi mond!
68.
68.
Mechanik
#65: Szerintem a crysis szériából az 1 volt a legjobb, annál jobb multyplayeres játék azóta se készült. A 2. rész annyira nem tetszett de az sem volt rossz. A 3. ból így a trailer alapján hiányzik a story... :/
67.
67.
Mechanik
#66: Ha jól gondolom, hogy melyikre gondolsz akkor még bekövetkezhet. 2012 december 21.-én. Várom.
66.
66.
Kezdem sajnálni, hogy nem teljesült a majális jóslat, mert ha ilyenek vagyunk mi emberek, akkor kár belénk a levegő :(((
65.
65.
csongor1996
Miért mondja le mindenki így az első részt? Nekem tetszett, pedig minimum grafikán vittem végig. A videóról mindenesetre valami Warhead szerű kiegészítő-féleség jut eszembe.
64.
64.
lackosor6
Nem valami nagy szám ez a trailer! Se nem ütős, se nem hangulatos...Ok a játék kva jól néz ki, de sztem ez manapság már kötelező! A Crysis számomra pontosan olyan túlajnározott fos, mint a HALO és társai! Az előző két rész sem volt valami nagy szám (az első kifejezetten szar volt) és már ettől sem várok forradalmat!
Ebben a mai tartalomnélküli, harmatgyenge FPS mezőnyben nem lesz nehéz dolga kitűnni! Bizony vakok között félszemű a király...
63.
63.
csetom
Nekem még mindig nem tetszik a játék. Az egy még jó volt ( az első fele amíg nem jöttek űrlények). Szóval...
60.
60.
LtK
#59: Azért a Duke Nukem kicsit más kategória =)
Ha csak elém rakták volna, hogy nézzem meg a trailer-t cím nélkül, kapásból rávágtam volna, hogy na, DLC jön a crysis 2-höz? Legalábbis emlékezetem szerint szinte minden ugyanúgy néz ki. A első rész story-ja egyszerű volt mint a faék, de még mindig élvezhetőbb volt mint a 2.nak ahol látszott, hogy valami nagyon jó story-t akartak összehozni, de sajnos fordítva sült el. (Ha lehet a menő "mer nem érted a sztoriját köcsög gyerek" kommenteket mellőzzük). Persze nem láttunk még semmi komolyabbat a játékból, lehet jó is kisülhet belőle, csak ne legyen olyan unalmas a játékmenete mint a 2nek.
55.
55.
xICEMANx
54.
54.
p3ti
Trailer tetszik , 2. része tetszett , bár nem hagyott bennem mély nyomokat , főleg a multiplayer ami számomra élvezhetetlen volt (nem , nem vagyok Only Cod player) Kicsit több dolgot tehetnének a játék menetbe , esetleg több teret . Sztem beszerzős kategória lesz.
53.
53.
Neo1989
Arra kíváncsi leszek h ez lesz e 2013 leg le warezoltabb játéka !
Az elődje az volt 11-ben .
52.
52.
ArrowCross
Grafika nagyon ott lesz! Mindenféle kép beszerzem ezt a részét is majd 2013-ban amikor kijön.Az első két része is jó volt szerintem ez is jó lesz!
51.
51.
Papus
Az első egy lélektelen techdemo volt,a másodikba egy kicsit több dimenzió szorult,helyenként még élveztem is,bízom benne,hogy a harmadik részre összekapják magukat teljesen.A trailer mindenesetre bíztató...
50.
50.
kopic
#48: De úgy látszik hogy itt sok ember már 1. videó alapján meg tudja ítélni hogy szar játék lesz.
49.
49.
Dentorel
Hmm, egyelőre bejön. De egyetlen trailerből én még nem temetném a játékot, hisz csak egy részletet láttunk belőle.
48.
48.
kopic
#44: pffffffffff.......... -.- EZ CSAK AZ 1. TRAILER BASSZÁTOK MEG! OMG
45.
45.
Yetikee
Csak legyen okos az ellenfél , meg kis nehezítést lőszer terén. És Hans Zimmert a zenének. Tuti vétel , főleg hogy mindegyik megvan : )
44.
44.
Dízel
ez nekem inkább tűnik egy nagy dlc-nek mint egy új résznek.
a helyszin naggyából ugyanaz, új köntösbe húzva, az ellenségek ugyan azok, semmi új specko tulajdonság nincs benne, vagy valami plusz az előző részhez. ja az íjjfegyver, bocs.
a crysis szerelmesei biztos örülnek, de maradandót nem fog alkotni. senki sem fogja felkapni a fejét rá.
42.
42.
kopic
41.
41.
drat576
"...hunt them all down, and take back the city!" - bitch, plííz...minek ide Prophet?, dobjanak egy atomot NY-ra, meg majd megint benyomnak egy faja Hans Zimmer zenét alá és 5 percből meg is volt a játék, mindenki jobban jár.
39.
39.
Hardy
#34: Like! Leírtad azt amit gondoltam így le se kell írnom. Az első résszel is-is sikerült játszanom, Warheadot végig toltam, 2-vel meg most játszok és piszok módon tetszik. :D Nagyon várom a játékot, aki meg szarozza, meg 0 szerinte egyszerű a dolog: ne írd ide, hogy szar + ne játssz vele. :D
38.
38.
kebi90
A látvány az, ami megfogott ebben a játékban, de a sztori se rossz azért. Nekem bejön még mindig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...