A jövőben játszódhat a következő Call of Duty?

  • Írta: InGen
  • 2012. április 25.
  • Videó
Link másolása
Persze nem kell arra gondolni, hogy hirtelen sci-fi shooter lesz mindenki kedvenc háborús lövöldéjéből, de az elképzelhető, hogy némileg, mintegy 10-15 évvel a jövőbe helyezik a Call of Duty új részét. Legalábbis erre lehet következtetni az új vírusvideóból... Azt hiszem...

Nos, a történet kicsit összetettebb, mint egy átlagos Barátok Közt-epizód. Arról van szó, hogy a Call of Duty hivatalos weboldala linkelt egy videót, amit az FPS Russia néven futó YouTube csatornán posztoltak. De az FPS Russia igazából nem egy orosz, FPS-ekkel foglalkozó oldal, csupán a poén kedvéért színlelik az orosz akcentust.

Na, ők készítettek egy kisfilmet, amiben a cím tanúsága szerint egy prototípus státuszban leledző quadrotor látható, géppuskával felszerelve. Ezt aztán emberünk irányítgatja, és vidáman szétlő vele néhány műanyag-bábut.

A video tagjei között a következők fedezhetők fel: black ops, zombie poker party, tacitus, t shirt, Tacitus t shirt.

Szóval Tacitus neve elég sokszor felmerül. Az úriember egy római történész és szenátor volt, aki egy holdfogyatkozást említ írásaiban, mely Kr.e. 14 évvel következett be. A holdfogyatkozás angolul természetesen lunar eclipse, mint azt megtanultuk a Twilight új részéből, ami egybevág azzal a ténnyel, hogy néhány kereskedő már most Call of Duty: Eclipse néven listázza az új részt.

És akkor most jöjjön a video.

33.
33.
Kumite
#31: Legalább ugyanannyi funkció meg van rajta, mint egy normál kontrolleren. Melyekre gondolsz egész pontosan??

Bajnokság? Lehet, de azért a 25+ millió vásárlónak jó, ha 1%-a bajnokságot játszik szerintem, átlag userekben kell gondolkozni ekkora tömegnél.
És bajnokságtól függetlenül a quadrotor irányitása király lenne :)

Persze tényleg majd meglátjuk.
31.
31.
Cuppak
#28 WII U-n játszani FPS-t? Én nem tudom elképzelni egyszerűen, nincs meg az a sok funckió, nem tudnál olyan jól játszani + nem hinném hogy bajnokságokat WII U-n tartanák meg, valahogy nem lenne kényelmes rajta játszani, én nem tudom elképzelni :), de majd meglátjuk.
28.
28.
Kumite
#24: És indokaid is vannak rá?
Érdekel, tényleg.

(Ha kérhetem, akkor olyan légből kapott dolgokat most mellőzzünk, hogy a Wii kizárólag casual platform és a Wii U is az lesz, a Nintendo csődbe megy, nem látom értelmét a tabletnek, meg egyébként is már megmondták a fejlesztők, hogy gyengébb, mint a jelenlegi konzolok.)

Pl. a helikopter irányítása sírva könyörög a WiiPad-ért...
27.
27.
Pharaoh
#18-22-23. A MW 1 2011-ben játszódik a 2 meg a 3 pedig 2016-ban!
25.
25.
Pharaoh
Van itt 8-10 felesleges komment! Ha ránéztetek volna a két linkre, amit post-oltam (#13-14.) akkor értenétek és tudnátok a lényeget: Black ops 2 lesz (hivatalos) és napfogyatkozáskor jelenik meg (eclipse)! (Ya és a hidegháború 91-ig tartott!)
24.
24.
Cuppak
#12 Én valahogy nem tudnám ezeket a játékokat elképzelni WII U-n
19.
19.
Hubert Cumberdale
Cod eklipsz? csillogni is fogunk a napon, meg moon walk-ba szaladni?
18.
18.
Tudtommal a Modern Warfare sorozat is 10-15 évvel a jövőben játszódik, úgyhogy ennek nem látom értelmét...
14.
14.
Pharaoh
Másfelől itt egy link, ami a hivatalos megerősítést tartalmazza. A második hírt olvassátok: Rejtett kód a callofduty.com-on! http://www.clancore.hu/
13.
13.
Pharaoh
1. A "Kütyü" már létezik, de itt tényleg csak greenbox-os a megoldás!
2. Szerintem (!) nem a jövőben játszódik a következő CoD és a Black ops 2 is helytálló! Attól még lehet ilyen benne (mint például a Black ops-ban az RC Car)! Illetve az eclipse a November 13-ai megjelenési dátumra és a pont azon a napon esedékes teljes napfogyatkozásra utal! http://eclipse.gsfc.nasa.gov/OH/OH2012.html
Az oldal közepén lévő részt olvassátok: Total solar eclipse of November 13
12.
12.
Kumite
És hogy a játékhoz is szóljak:
Ha az új CoD megjelenik Wii U -ra is...
Ennyi azt hiszem elég is :)
11.
11.
Kumite
#8: Kezd el nézni 2:50-től csak az árnyékát a gépnek.
2:55-ről 2:56-ra váltva a képkockát hirtelen negyed olyan sötét lesz, mint előtte, pedig a gép nem távolodik sőt, inkább közeledik akkor a földhöz.
Majd 2:59-nél, amikor az árnyék egy föld / fűdombra megy rá, akkor nem követi a terepet, hanem ugyanazon a síkon mozog tovább, mint korábban. Ez csak 720p-ben látszik teljes képernyősen.
4:25-nél már azzal sem szöszmötöltek, hogy az autóra rátegyék, pedig a csomagtartón ott kellene lennie, amikor perepül a kocsiba.
10.
10.
colors
Hol van valamiféle célkereszt? Mert tuti nem így használnák a valóságban. Másik meg ki az a hülye aki ilyen közelről védőruha nélkül használna egy ilyet? Kis fuvallat vagy hiba és a fickó magát sorozza. :D Másik meg, hogy a Frontlines - Fuel of War-ban is volt már mindenféle földi-légi irányíthatós kütyü és ezt a játékot senki sem említi soha, sehol.
9.
9.
Donpedro
Hmm, Black Ops 2 lesz a név ha minden igaz: https://twitter.com/#!/Telixion/status/194447432166285313
8.
8.
Cooper911
#7: Szerintem egyszerübb venni egy Quadrotort és rábiggyeszteni valami stukkert mint 3D studiózni megcsinálni, hogy a fickó keze árnyékot vessen a cucra, pontossan illeszkedjen a kezéhez amikor megemeli, porfelhőt csinálni, greenboxozni stb.
7.
7.
Kumite
#4: A kamu a kütyü alatt azt értem, hogy egy utómunkával digitálisan renderelt és odatett cucc.

A robbanás az direkt van, máskor is tett már a bábukba.
6.
6.
odin2011
kár lenne a játékér.........
5.
5.
xICEMANx
GK! Nem egyszer ti tettétek közzé az elkövetkezendő COD-ok nevét?... mert valahonnan kiszivárgot, volt vagy 4 az egyik valami Future Warfare volt...
4.
4.
Cooper911
#2: Már miért lenne kamu az a kütyü?

http://www.youtube.com/watch?v=MvRTALJp8DM

Mondjuk a fegyvert nem értem hogy müködik, de lehet hogy valami elektromágneses cucc.

Ami kamu azok a robbanó bábuk, gondolom azért mert nem biztos hogy kiszurnánk a kis lyukakat találatkor.
3.
3.
altF4
FPS Russiát szereretem, minden videót láttam szerintem erről a csatornáról :D a játék meg... cod az cod, egy igazán nagy újítást tehetnek bele, az pedig az hogy feltuningolják a grafikát. Bár szerintem a látvány direkt lehetett ilyen amilyen, hogy pc-n is többen vegyék, meg atombiztosan fusson konzolokon. Mindenesetre egy ilyen kis gép jó lenne nekem is, még géppuska nélkül is elfogadnám :D
2.
2.
Kumite
Egész okos FPS Russával reklámozni. Bár maga a kütyü a videón kamu, a játékban (és a jövőben) jól fog mutatni.
1.
1.
NECROMORPH
Nekem elsőre a SKYNET jutott róla eszembe :)
20 év, tízszer ekkora gépek, mesterséges inteligencia...
25 év: gépek lázadása

Ghost Recon Future Soldierben is ilyen van...elértük a "future-t" a valóságban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...