Crysis 3 - nem valószínű Wii U-ra

  • Írta: InGen
  • 2012. április 25.
  • Hír
Link másolása
A Wii U-val kapcsolatban általában azt szokták felhozni egyik legnagyobb előnyként, hogy a PS3-as és Xbox 360-as játékok végre felbukkanhatnak a Nintendo konzolján is, elvégre nagyjából hasonló erővel rendelkeznek majd a gépek. A Crysis 3 esetében nem ez lesz a helyzet.

Legalábbis nem biztos. Vagy erősen valószínűtlen, mondta Rasmus Højengaard, a Crytek development directora: "Nem hiszem, hogy lehetséges lenne. Az induló platformok jelenleg a PC, a PS3 és az X360, nem hiszem, hogy tervben lenne a Wii U-változat." - nyilatkozta.


Felmerülhet a kérdés, hogy ez nincs-e kapcsolatban azzal, hogy egyre több fejlesztő nyilatkozza mostanában, hogy a Wii U hardveres ereje nem éri el az PS360 szintjét. Højengaard elmondásából ez nem derül ki, az viszont igen, hogy a játék nem függ majd annyira a hardvertől, mint korábban: "A környezet miatt azt mondanám, hogy a játékunk kevésbé függ a technikai körülményektől, mint eddig. Kivehetnénk belőle egy rakás csili-vili rendertechnikát, és még mindig jól nézne ki. Biztosak akarunk lenni benne, hogy a játékélmény nem különbözik az egyes platformok között, egyedül a képi világ minőségében lehetnek különbségek."

11.
11.
Én nagyon várom az U-t és legyen nagyon-nagyon sikeres, nyomja jól le a Wii árát és akkor lesz nekem is ócsó Whee-m :) Már alig bírom kivárni ! :D
10.
10.
Kumite
#9: Nem mintha nem használták volna még 1.000.000 (pontosabban 678.000) helyen...

#8:
Ráadásul senki olyan nem mondta még, hogy gyengébb a hardver, aki felvállalta volna ehhez, azaz a jelenleginél gyengébb hardver kijelentéhez a nevét vagy a fejlesztőcégét...

Nem beszélve az egyik legnevesebb netes lap, a GameTrailers szerkesztőjének kijelentséről:
"I can will say one thing that I can say without getting in any trouble is that the launch lineup for the Wii U is going to surprise some people. It's going to be pretty damn good."

Meglátjuk mi lesz.
9.
9.
Nathan
Kedves InGen PS360????
Ez a rövidítés 1 éven belül elfogterjedni a világon :D
8.
8.
Vopesz
#2: Az elavult hardver és a grafika között egyenlőséget tenni szerintem nagy hiba. Egy nő sem feltétlen attól lesz jó nő, hogy tökéletesen néz ki, hanem attól, hogy valamiért nem bírod kiverni a fejedből.
7.
7.
biohazard rex
6.
6.
Kumite
#5: Rosszul tudod. Ubisoft a tavalyi E3-on demózta Wii U-ra:

http://www.youtube.com/watch?v=HNHb2iFsTCA
5.
5.
The Lone Drow
#4: A Ghost Recon Online biztosan nem fog rá megjelenni, mert az PC exkluzív. Azért kezdték el fejleszteni, hogy kárpótolják a PC-s játékosokat a Future Soldier hiánya miatt, persze azóta változott a dolog, mert meg fog jelenni rá, de a GRO nem hinném, hogy látogatást tenne más platformra.
4.
4.
Kumite
#2: Először is Wii U, nem pedig Wii. A kettőnek csak annyiban van köze egymáshoz, hogy a játékokkal és a perifériákkal visszafelé kompatibilis, a meg a gyártója ugyanaz, de ezt magad is tudod.

Igazából mindenféle hozzáállás érthető az egyes fejlesztőktől:
1.) Ubi Soft: a 3DS startjánál is meghatározó volt, Wii U startjánál is az lesz. Aki játékot akar a gépére, az találkozni fog Ubi címekkel is és sokan vásárolni is fognak belőlük.

2.) Crytek: nem akar beugrani egyből az ismeretlenbe, előbb látni akarják a gép fogadtatását és hogy hogyan alakul a vásárlók összetétele. Nem öntenek dollármilliókat egy számukra és a piac számára is bizonytalan dologba. És egyébként is a Crysis mindig is a határokat feszegette teljesítményben, nem hiszem, hogy ki tudnák pár hónap, maximum másfél év alatt egy 4. platfromot ismerni, a másik háromra több évük volt. Ráadásul egy általánosan használható engine-t fejlesztenek, nem csupán egy játékot, ami jóval nagyobb munka, mint azt a bizonyos "csupán" egy játékot letenni valamelyik gépre.

3.) EA sport játékok és Call of Duty széria: mindenhol ott vannak tömegtermeléssel (CoD nincs még bejelentve, de csodálkoznék, ha kimaradna a Wii U).



Ha meg nem is lesz Crysis 3, akkor is ott lesz helyette más multicím nyitáskor, a még be nem jelentett 1st és 3rd partykon kívül:
- Aliens: Colonial Marines
- Assassin's Creed 3
- Batman: Arkham City (tudom, már megjelent más gépekre)
- Darksiders 2
- Project CARS
- Tom Clancy's Ghost Recon Online
2.
2.
kharami
Erről beszéltem! Ne várjatok a Wii től nagy dolgokat! Marad casual szinten! Sajnos tudom nintendósoknak nehéz megemészteni de ez van! Megint egy elavult hardvert kapott....!
1.
1.
Yanez
Még meg sem jelent,de már kezd kimaradni a jóból...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...