Kinectes ritmusjáték lesz az NBA Baller Beats

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Vajon hogy jön össze a kosárlabda és a zene? A Majesco-nak konkrét elképzelései vannak, hogy miként honosíthatod meg a két műfaj keresztezését a nappalidban. Az NBA Baller Beats-ben voltaképpen a zene ütemeire vitelezhetjük ki sportágban szereplő mozdulatsorokat.

A Majesco bejelentette az NBA Baller Beats-et, mely egy vidám, erőteljes és a maga nemében egyedii kosárlabdás játék lesz a Kinect közbenjárásával. Igen, a mozgásérzékelős technológia segítségével kosárlabdázhatsz a nappalidban, trendi zenékre rángatózva. A cég nagyobb zenei stúdiókkal kötött megállapodás értelmében olyan "művészek" zenéire pattogtathatjuk a bőrt, mint Kanye West, Run DMC, Gorillaz, Them Crooked Vultures, Common, Tiesto és sokan mások.

A NBA Baller Beats a zenei ritmusjátékokat és sportjátékok jellegzetességeit ötvözi. A játékosoknak a zene ütemére kell pattogtatniuk a labdát, a kosárlabda egyfajta zenei ösvényen folyik. Az szakaszon végighaladva még különböző mozdulatokat is végeznünk kell. Egyfajta edzésprogramnak is felfogható a játék, észrevétlenül tanít meg minket a sport alapjaira. Egyik kezünkből a másikba pattinthatjuk a lasztit, át a lábunk között, miközben figyelünk a muzsikára is. Ja, a jelek szerint valódi labda nem szükséges hozzá, az alattunk lakók legnagyobb megkönnyebbülésére.

A játék ősszel érkezik kizárólag Xbox 360-ra. Itt az első trailer:

2.
2.
Skippyke
Végre valaki gondol a szobafogságot kapott kosaras palántákra is! :D
1.
1.
nero66
Sokat mondó trailer... Szeressük... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...