Megjelent a Risen 2, itt az utolsó előzetes

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 27.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Risen 2, legalábbis a PC-s verziója: a számítógépen játszók ma már szaladhatnak a legközelebbi szoftverboltba, hogy vigyorral a fejükön és természetesen a Piranha Bytes kalózos RPG-jével térjenek haza. A játékból standard és gyűjtői kiszerelés is kapható - Te melyiket választod?

A Risen 2: Dark Waters ma jelent meg PC-re, és bár az anyagot PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is bejelentették, a konzolos változatokra még várni kell: a legutóbbi hírek szerint a további verziók még a csúsztatott májusi premiert is lekésik, a jelenlegi tervek szerint augusztus 3-án várható a megjelenésük, amiért cserébe a rajongók markát extra tartalom üti majd.

A számítógépes anyag bemutatkozásának apropóján megérkezett a Risen 2 launch trailere, amit a magyar forgalmazónak hála feliratos formában is élvezhetünk. Köszi, giga321!

12.
12.
AmreyP
A nagyobb gondom a graf mellett az hogy nem tudok szinte mit kezdeni ezzel az RPG-vel ami kalózos... nincs semmi látványos fejlödés vagy hogy valami olyan kasztot válaszzak ami eltér:S marad a várakozás Diablo3ig.
11.
11.
Ronam
#9: A grafika nem minden, eléggé el vagy tévedve :). A játékmenettel semmi gond, sokkal inkább a bugokkal. Szerintem hamarosan érkezik az első patch...
10.
10.
balint23h
#9: Mármint a grafikájáról, a játékról magáról nem mondtál semmit.
9.
9.
AmreyP
A játék nagyon ronda lett,kinéz úgy 5 évvel ezelöttinek, ezzel el is mondtam a játékról mindent.....
8.
8.
Ronam
Játszottam most pár órát. Eddig nagyon tetszik, az első része sajnos kimaradt számomra, de asszem pótolni fogom :). Viszont eléggé bugos a game. Itt egy video:
http://www.youtube.com/watch?v=_tkIemLskTI
7.
7.
drat576
#6: csak a kézikönyv magyar, a játékban nem lesz magyar felirat (legalábbis addig amíg a nem hivatalos honosítás el nem készül)
6.
6.
AmreyP
lesz a játékba magyar felirat?
4.
4.
giga321
Ezt lehet én is kipróbálom egész jó kritikákat kapott.
3.
3.
Reméljük el lettünk kényeztetve és van annyira jó a játék, mint merem remélni, mert akkor folyni fog a rum, hullani a férgese és toooooooortuuuuuuga, hejj-hó, vár ránk a horizont ! :D
2.
2.
zoenn
Lesz. Már csak egy kicsit kell várnod.
1.
1.
Kreto
TESZT lesz róla? Ha jó pontot kap rohanok megvenni ünnep után :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...