Hamarosan jöhet a Joy Ride Turbo

  • Írta: InGen
  • 2012. április 28.
  • Hír
Link másolása
Örömhír mindenkinek, akit úgy hívnak, Daks! Érkezik a Kinect Joy Ride folytatása, ráadásul hetek múlva már elérhető is lesz XBLA-n. A címből azonban nem véletlenül hagyták le a Kinect szócskát: ezúttal kontrolleres bohóckodás kapunk avatarjainkkal és a kisautókkal.

A BigPark fejlesztésében már hetek múlva megjelenhet XBLA-n az új Joy Ride Turbo, amit a Kinect helyett ezúttal sztenderd kontrollerrel irányíthatunk majd. Az anyagot 4-en tolhatjuk egy gép előtt osztott képernyőn, és 8-an online, három játékmódban, melyek a kövtekezők: Battle Race, Pro Race ésTime Trial.


Aknákat, rakétákat, és más fegyvereket vethetünk be ellenfeleink sajnálatára, és autóalkatrészek gyűjtögetésével új járgányokat nyithatunk meg, melyek különböző tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezen kívül a fejlesztők egy új Stunt Parkot is ígértek, ahol megmutathatjuk, ki a Jani.

2.
2.
joshsolman1993
A sima Joy ride volt az első játékom saját xboxon amit kipörgettem hát poénos játék.Az adventure viszont ezzel ellentétben nagyon izzasztó volt :D
1.
1.
Yanez
Szerintem pozitivúmként sorolható be,hogy kimarad a kinectes irányitás.Az elmúlt idők rengeteg kinect csalódása után,a kontrolleres bejelentések bizonyára üdülést jelentenek a boxosoknak.Én PS-es vagyok,de az elmúlt idők véleményei után igy gondolom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...