Vitára is megjelenik a Metal Gear Rising?

  • Írta: InGen
  • 2012. április 28.
  • Pletyka
Link másolása
Amikor egyébként is annyira bizonytalanok vagyunk abban, hogy vajon jó játék lesz-e a Metal Gear Rising: Revengeance, nincs szükségünk még több pletykára. De, persze el sem mehetünk amellett, hogy elképzelhető, hogy a játék megjelenik PS Vitára is.

Miután a Platinum Games vette át a Metal Gear Rising: Revengeance fejlesztését, erős fordulatot vett a játék stílusa - bár korábban is könnyedebb címnek szánták, mint a sztenderd MGS-részeket. A Platinum azonban úgy tűnik, biztos benne, hogy tetszeni fog nekünk a cím, mert egy prezentációban látható dián a már megerősített külsős címek között látni az MGS Rising logóját.


A korábban látott előzetes alapján azt lehetett feltételezni, hogy a még a héten kapunk egy
Revengeance-szel kapcsolatos bejelentést, ez lehetett volna akár a PS VIta-verzió érkezése is, eddig azonban nem a kiadó, sem a fejlesztő nem közölt semmit. Az viszont mindenképp bíztató, hogy egyre több nagy címet lehet kapcsolatba hozni az új kézikonzollal.

2.
2.
Kravmaga
a Peace Walker bebizonyította hogy kis képernyőn is nagyszerű az MGS!:D
1.
1.
Yanez
Király lenne,ha a Vitámon nyomhatnám ezt.Ám szerintem egy Metal Gear csakis a nagy képernyőn élvezhető!Persze ez talán nem "AZ" a Metal Gear lesz,amit mindenki vár.De hogy jó game lesz belőle,szerintem az már most elkönyvelhető!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...