Fejlesztők a The Witcher 2: Enhanced Editionről

  • Írta: InGen
  • 2012. április 28.
  • Videó
Megjelent a The Witcher 2 Enhanced Edition, és mi láttuk, hogy ez jó. Amihez mellesleg nem kellett túl nagy látnoki képesség, mert már a Mezei Edition is jó volt. Hogy biztosak legyünk benne, hogy az Enhanced Edition tényleg Enchanced, a fejlesztők részletezik nekünk, mint enhancáltak.

Például durván beleenhancáltak új karaktereket, új küldetéseket és persze helyszíneket is. Ezekről meg az új kiadásban fellelhető különböző tartalmi extráktól beszélnek nekünk a CD Projekt RED derék munkatársai.

16.
16.
David095
#14: Teljesen egyetértek:(
15.
15.
Raatkainen
#14: Az egyik legidegesítóbb eleme a játéknak. Ha már ilyen módon oldották meg, hogy érezzük a witcher szakértelmét, aki felkészül minden csata előtt, akkor ilyen erővel miért nem kapunk mindig egy kis átvezetőt, ahogy szépen kiteríti a pakkját, kiveszi egyenként a választott főzetet, előveszi kardját, szép lassú tekintete fülkúszik egyenesen a penge hegyéig és hatracsúsztatja hüvelyébe...
14.
14.
IceColdKillah
Szerintem a k*rva nagy érvágás, hogy a főzeteket nem lehet csata közben használni!!!!!! :/
13.
13.
felegyi
Az első rész az egy külön Witcher fejezet... és alap hogy azzal kell kezdeni! Emlékszem amikor a végére értem, már akkor rágtam a szám szélét egy folytatásért... szörnyű érzés volt hosszú éveket várni rá :) !
12.
12.
vmiki88
#6: Első: Igen, elérhetővé tették az összes szinkron csomagot, amit itt tettek elérhetővé: http://www.sciagnij.pl/programy/0,93888,5675006.html
Feltelepíted az egyiket, a szinkron megváltozik, viszont a magyar felirat megmarad.

Második kérdésre: úgy csinálták meg a 2-t, hogy az 1 nélkül is érted a történetet, de természetesen érdemes az eggyel előtte játszani.
11.
11.
hedzsooo
Most Risen 2, de aztan ujbol nekiesek a kibovult tartalommal is kijatszom. :)
10.
10.
Raatkainen
#8: Nem tudom, nekem annyi hiba fordult elő, hogy a főzetüveg le volt csúszva Geralt csúklójához a meditálás/főzetiváskor. De most újrakezdtem, és már nincs ilyen bug(mármint elsőre végigjátszva az EE-t importált mentésekkel, most ,,simán'' elkezdve nem fordul elő ilyen hiba).
9.
9.
Raatkainen
#6: Persze, tudsz még az angolon kívül orosz, lengyel, és német szinkront is bekapcsolni. A sztori összefügg, de ha majd importálod az 1. rész mentéseit a 2.-ba és végigvitted, majd láthatod, hogy annyira nem sikerült megoldani a következmények feltűntetését mint a Mass Effect játékokban.
8.
8.
Necreon
Arról a bugról mi a véleményük hogy a második fejezet végén 90 fokkal elforgatva spawnol be a falba meg meghúzandó kerék, ami miatt nem lehet továbbjutni? Miért? Ismert bug, ami azért jön elő mert mertem folytatni az EE előtti mentésemet. Megoldás? A hivatalos válasz az hogy kezdjem újra az EGÉSZ MÁSODIK FEJEZETET. Ismétlem, ez volt a HIVATALOS válasz.

A másik meg hogy a térmélységet kikapcsolva is a kép 70-80%-át kitakarja a deph of field undorító masszája, ismétlem, még ha ki is kapcsolom. Erre kellett 10Gb? Köszönöm CDPR, de én nem kezdem újra, nem csinálok végig újabb 7-8 de inkább 10 órát mert olyan brutális bugokat hagytok bent ami miatt nem lehet továbbjutni.

Aztán lehet kiadni a dicsérő videókat, de az biztos hogy a büdös életben nem rakom fel többet az EE-t, meg talán fél év múlva elkezdem a játékot elölről, vagy soha, ha egyszer felrakom a polcra.
7.
7.
Csabee86
ez a játék eszméletlen jó. PC-n van meg de amit művelnek a srácok az tiszteletre méltó. Le a kalappal előttük.
6.
6.
vwxyz
Most rendesen utánna olvastam a Witcher 1 és 2-nek, és kezd tetszeni, lehet belevágnék a játékba. Viszont lenne két kérdésem: 1: a Witcher egyben ki lehet kapcsolni a magyar szinkront, azaz, hogy a játék magyar felírattal, de angol szinkronnal menjen? 2: Az 1 és a 2-nek szorosan összefügg a sztorija, vagy nem?
Válaszokat előre is kösz :)
4.
4.
adikas
Érdeklődnék ezek a + tartalmak PC-ben is benne vannak?
2.
2.
vuliem
Megnyugtató, hogy 2012 legalább egy csapat tudja, hogyan kell normális rpg-t fejleszteni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...