Most már biztos: jön a Call of Duty: Black Ops 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 28.
  • Pletyka
Link másolása
Bár a formális bejelentésre még mindig várni kell keddig (na jó, az időeltolódás miatt legyen inkább szerda reggel), minden jel arra mutat, hogy a Call of Duty: Black Ops második része mutatkozhat be a napokban. A találgatások elérték a tetőpontjukat: most már az üzletek előrendelői kártyáiról is van képünk.

Most már gyakorlatilag biztos: a jövő héten a Call of Duty: Black Ops második része fog bemutatkozni, ami a korábbi híreszteléseknek megfelelően 2012. november 13-án kerülhet a boltok polcaira. Mindezt azért lehet ennyire bizonyosan kijelenteni, mert immár nem egyszerűen kiszivárogtatott infókból táplálkozunk, hanem azokra az előrendelői kártyákra alapozunk, amit a Target nevű üzlet vásárlói fognak kapni, ha jó előre foglalót tesznek a legújabb epizódra.

A kártyákról fotós bizonyítékunk is van, és bár igaz, hogy ilyet mi is tudunk nyomtatni, a korábbi pletykák alapján joggal valószínűsíthetjük, hogy május 1-jén Call of Duty: Black Ops 2-bejelentésre számíthatunk az aznapi NBA-rájátszás szünetében. A nagy kérdés ezek után az: marad-e a hidegháborús körítésnél a Treyarch, vagy valóban a közeljövő hadviselése felé veszi az irányt, ahogy arról az utóbbi hetekben olvashattunk?

Köszi, princeps27 és Csabee86!

52.
52.
DanielMcBas
Istenem...komolyan egy ilyen szar játékon összeveszni ...
46.
46.
p3ti
Kellemesen csalódtam a Black Ops első részében . Jó volt a multi player , tetszett a single is . Nekem összességében bejött:)
44.
44.
odin2011
remélem nem a jövőbe lesz ne ....van abba a történetszálba meg a hideghábórús történelembe is annyi potenciál hogy annál maradjanak!!!
39.
39.
randall13
#38: coduo jobb volt azért mint a cod2 ^^
38.
38.
Zakkantable
Én sem irkálok másik játékokhoz hogy ez mekkora egy fika pedig tehetném de inkább azt írom hogy eddig minden egyes codot végigjátszani kész élmény volt...
Multit csak osztott képernyőn tapasztaltam de ott is egyre jobb dolgok lettek és hiába kevés az újítás ha az ÚJÍTÁS akkor az újítás szóval ahelyett hogy ide irkálnátok hogy mennyire rühellitek a cod-ot meg hogy a százéves cod2 volt a legjobb akkor inkább játszatok vele és ne ide írkáljatok...
34.
34.
kriss
Remélem ojan lesz a multya mint az egynek. Ha igen nagyon fog darálni :D
32.
32.
Skyer
#31: http://videogames.memebase.com/2012/04/28/video-game-memes-call-of-duty-takes-a-new-direction/ :D
31.
31.
giga321
http://3432-stoollala.voxcdn.com/wp-content/uploads/2010/11/Carl-Of-Duty-Black-Cops.jpg

http://pic0.picsorlinks.com/ph_or_55288_3b0876b.jpg

hát ezeken sírtam a röhögéstől XD
30.
30.
adye
#29: Egyetértek, zseniális történet és atmoszféra övezte a Black Opsot, személyes kedvencem a szériában. Az egyetlen rész amit megvettem, egy pillanatra sem bántam meg.
26.
26.
givi6
Izgalmas "meg minden", de nekem mondja már el valaki, hogy a másik lelövésén kívül mire jó még a játék... erre annyian rákattannak, haverom mw3-ben 460. azt hiszem, vagy 430-45, és napi 8 órát, vagy időnként napokat kellett játszania ahhoz, hogy ezt elérje...
24.
24.
Csabee86
Én játszottam a régi COD-okkal, az MW2-vel valamint a Black Ops-al is. Nekem a Call of Duty egy olyan játékot jelent ami filmszerű élményt próbál nyújtani. Nincs is ezzel semmi baj. Semmi bajom a COD szériával de ez már ki fog maradni úgy érzem mint ahogy kimaradt az MW 3 is.
20.
20.
MoRT2195
Nekem is a CoD4 után a BO a kedvencem. Én CoD rajongó vagyok, sőt fanatikus, de egyszerűen az MW3-ra azt kell mondanom, hogy pocsék. Ugyan az mint az MW2. Multiban 1-2 újdonság azt csók, ez már tényleg pofátlanság volt. Az MW2 sem volt egy hú de új, de abban azért még is több újdonság volt mint az MW3-ban.

A Black Ops pedig egy egészen új játékmenet adott, ami nekem nagyon bejött, jelenleg a kedvenc multiplayer játékom a BO. Szóval várom a 2-t és remélem nem úgy lesz mint az MW sorozatnál, hogy már a 2. részben alig volt újdonság.
19.
19.
Dark_Temptation
#18: én rühellem a cod-ot úgy ahogy van mióta így behúzzák az embereket! de viszont a bo nagyon is tetszett! Több mint 200 órám volt benne és nagyon is szerettem, igaz néha annyira felbaszott, hogy majdnem összetörtem a kontrollert. de jó játék volt mint singe mint multiplayer-ben.
16.
16.
kiskenguru
15.
15.
stephanoo16
#13: Hát ha úgy nézed minden CoD 2évig készül...Mert a fejlesztőcsapatok cserélődnek. (IW,Treyarch) Amúgy meg így van a legnagyobb profit nekik. Minden évben kiadják, és nagyon sokan meg is veszik. Ha 3 évig csinálnák akkor is ugyanannyian vennék meg, mint 1 évi fejlesztés után...Biznic. :)
13.
13.
Skyer
Kicsit azért lassíthatna a CoD széria.. nem kellene minden évben új..
11.
11.
sherex
Nekem a Black Ops úgy ahogy van tetszett . A sztori kurva jó volt a multi a szokásos . Ha megint a hidegháborús korszakhoz nyúlnak vissza akkor simán jöhet:D
8.
8.
kharami
Nem tudom mi bajuk van az embereknek a black ops al! Jó jó vannak fos részek, de speciel a black ops zseniális lett!
6.
6.
wolfwarrior
A francba nem sokára megint elborítja a Youtube-ot a sok cod: non scop meg 360-van ez meg az és még több teabag-gelés meg minden és 0% törődés a singlivel. :(
5.
5.
Hubert Cumberdale
A bo még mindig a legértelmesebb cod a 4. rész óta. inkább ez, mint egy modernvárfár 4....
3.
3.
Garfartix
Örülnék ha visszatérne a ballistic knife meg a crossbow
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...