Remek látványt ígér a Reset

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy újdonsült fejlesztőcsapat dolgozik a Reset című projekten, amiről ugyan nem sokat tudunk, de az első trailert megkaptuk belőle, és az már tuti, hogy látvány terén erős lesz az anyag. Az előzetes a játék motorjával készült, a szájtátás garantált, hiszen a Futuremark egykori arcai dolgoznak rajta.

A Resetet a Futuremark egykori srácaiból megalakult Theory Interactive fejleszti, Alpo Oksaharju és Mikko Kallinen közreműködött a Shattered Dimensions munkálatainál is. Új játékukhoz saját motort készítettek Praxis címmel, valószínűleg volt hozzá tapasztalatuk, hiszen a Futuremark elsősorban a konfiguráció izzasztó benchmark programjairól volt ismert.

A Resetről nem sokat tudunk, a hírek szerint egy kooperatív elemekkel felturbózott single player játékra számíthatunk, amiben fontos szerepet kap a felfedezés, a fejtörők megoldása és még időutazásból is jut egy kevés. Az első trailer már megtekinthető, a fejlesztők szerint az anyag teljes mértékben a játék motorjával készült - talán ezért is tűnik inkább techdemónak, mint rendes előzetesnek. A Theory Interactive saját bevallása szerint azért döntött a saját motor mellett, mert a licencelt engine-ekbe nem tudnak annyira belenyúlni a készítők, mint a saját motorba.

Köszi, bcrics!

16.
16.
kese1992
#15: Azt magyarázd el nekem, hogy ebből a videóból amiből semmi mást nem láttunk, mint hogy nagyjából milyen kinézetre számítsunk, honnan következtetsz arra hogy egy szar játékról van szó? Vagy lehet hogy teljesen más kisfilmet néztünk? Csipázom a hozzáállásod...:) Nem hibáztatlak miatta, csak hozod a magyar színvonalat...
15.
15.
joshsolman1993
Hát ennél unalmasabb videót nem is adhattak volna xD A videó alapján egy rakat ...-nak tűnik...Hát ha wall-e akar lenni akkor miről szólna a játék?Szemetet kell szedni a játék 50%-ig a másik 50%-ban pedig a dagadt embereknek kell megmutatni hogy alkalmas a föld az életre?Hát elég gáz lenne a játék szerintem.A grafika nem rossz de valószínűleg a játék fele ennyire nem lesz látványos ez csak egy videó amivel nagyot akartak mutatni.
14.
14.
Vopesz
Ez most az új Wall-E a Pixartól?
13.
13.
Trapyd
#4: Megkövetem magam, mert hibáztam. Mégegyszer bocsánat. Greenmelonnak köszönöm, hogy felhívta rá a figyelmem.
12.
12.
Optimus Prime
Csak most láttam GT-n, gondoltam beküldöm, de látom már fent van.
Mondjuk gondoltam is, hogy sokan nem értékelik a művészi stílust, a zenét és a designt. A videó és a fejlesztők szerint is ez in-game, és mivel nem egy tripla A-s címről/kiadóról van szó, hanem egy új majd Inidie csapatról... nos, én elhiszem. Hisz semmi okuk és érdekük, hogy high-tech cinematic trailerrel adjanak el szart.
11.
11.
greenmelon
#9: Azt KÉRDEZTE, gáz-e, hogy ő nem ismeri őket. Szövegértés rulz. :)
10.
10.
Hubert Cumberdale
9.
9.
Trapyd
#4: "Amúgy az gáz hogy..."
Értem. Amíg te nem ismered őket addig senkik.
HAHAHAHAHAHAHAHA
8.
8.
kalandorklubbja
#4: Főleg Te meg a többiek, ha elolvasnátok azt a tetves ku%va cikket egyszer az életben nem kérdeznétek és mondanátok ilyen ökörhugyozásokat...
7.
7.
metercsiken
#5: Háát... ahogy szokták mondani, a remény hal meg utoljára! : )
6.
6.
p3ti
Cinecmatic trailerről még nem hallott senki?:)
5.
5.
Hubert Cumberdale
ohh még hisztek az ilyen videóknak? Kis naiv butuskák...
4.
4.
shooter1234
hmmm..... Egész jónak tűnik. Amúgy az gáz hogy nem nagyon hallottam eddig erről a fejlesztőcsapatról, no meg a terveikről (grafikus motor, meg ez a játék, na meg a történelmük)?
3.
3.
Yanez
2.
2.
killzone2
Hát ha tényleg így fog kinézni (amit kétlek),akkor egy dögös kis game lesz. :D
1.
1.
randall13
Hát így a videó alapján nem tűnik megalapozottnak a készítők indoklása. Nem tudom mivel nyújtana ez többet, mint a jelenlegiek, de hát ők tudják...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...