Free-to-play vizekre evez a Silent Hunter

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Böngészőben futtatható, ingyenes epizódot kap a Silent Hunter-széria, ami a Ubisoft ígéretei szerint a legújabb technológiai vívmányoknak hála látványban is bőven túlmutat majd a kategória eddigi képviselőin. A játékról egyelőre nem sokat tudunk, de a zárt bétatesztre már lehet jelentkezni.

A Ubisoft folytatja a Silent Hunter-szériát, mégha nem is rendhagyó módon: a Silent Hunter Online egy böngészőben játszható free-to-play anyag lesz, aminek hamarosan a zárt bétatesztje is kezdetét veszi - erre a hivatalos honlapon lehet jelentkezni. A játékról nem tudunk sokat egyelőre, de látnivalóink már vannak belőle egy rövid előzetes és két screenshot formájában.

A francia kiadó szerint a Silent Hunter Online remekül fog kinézni, mert bár a böngészős játékokról azt mondja a közvélemény, hogy borzasztóan csúnyák, a tengeralattjárós cím Adobe Flash Player 11-et használ, ami "lenyűgöző 3D-s grafikát" ígér. A játékmenet biztosan változik az új formátum miatt, azonban eddig még erről sem regélt a Ubisoft, annyit szögezett le csupán, hogy továbbra is történelemhű tengeralattjáróval csapathatjuk majd az Atlanti óceán mélyén, a szimuláció pedig még inkább a realizmusra hajaz, mint korábban.

4.
4.
Wackor
3. képen: drunkenjoe: This is Spartaaa
Spartaaa: This is drunkenjoe :DDD
2.
2.
tommy93
Pedig imádtam a sorozatot, a 3. része volt a legjobb. :(
1.
1.
Necreon
Hát igen, szegénykém annyira rétegjáték hogy egy ilyen piacon, ahol a potenciális vásárlók kb 100%-át lefedik az egyéb játékok, képtelenség volna megmaradni mint teljes, vagy akár csökkentett (~30-40 dolcsi) árú termék, így logikus lépés a f2p modell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...