Nincs még fejlesztés alatt a TimeSplitters 4

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 30.
  • Hír
Link másolása
Habár az utóbbi hónapokban egyre több pletyka látott napvilágot arról, hogy a Crytek már javában dolgozik a TimeSplitters folytatását - sőt néhányan már mozgásban is látták - mindez csupán kacsa. A német fejlesztők elmondták, hogy még még egy sort sem írtak meg a kódban.

A Crytek brit bázis elbeszélgetett egy kicsit a CVG magazinnal a TimeSplitters 4 kapcsán. Elmondták, jelenleg sokkal "radikálisabb" terveik vannak, mintsem egy jövőbe vesző címmel foglalkozzanak. A költségek meglehetősen spirálisak, jól be kell osztaniuk az erőforrásokat is.

S bár a Crytek jól forgatta a semmitmondó szóvirágait, a lényeg az, hogy mindenképpen szeretnék elkészíteni a TimeSplitters 4-et, ám jelenleg kisebb dolguk is nagyobb annál, hogy ezzel foglalkozzanak. Csupán pár név, hogy mivel ütik el az időt: GFACE közösségi rendszer, Warface, Ryse és természetesen a Crysis 3. Ebbe a portfólióba nem férne bele a TimeSplitters 4.

2008-ban a Crytek felvásárolta az Free Radicalt, azaz a sorozat eredeti fejlesztőit, így most ők hozhatják el a folytatást. S hibába kötekedik velük folyton a sajtó - saját szavaikkal élve - még egyetlen sort sem írtak meg a kódban. Jelenleg nincs fejlesztés alatt a TimesSplitters 4. Jön még kutyára kamion.

2.
2.
Jinbobo
Szerintem jól teljesített anno a TS future perfect a kasszáknál, előfordul hogy egyszer lesz 4. rész, őszintén szólva azon is csodálkozom hogy eddig még nem készült...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...