Volt Bayonetta 2, de mégsem készül el

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 1.
  • Pletyka
Link másolása
A legutóbbi pletykák szerint a Sega és a PlatinumGames valóban dolgoztak a Bayonetta folytatásán, azonban a kiadó pénzügyi nehézségei és az ebből fakadó átszervezések miatt a játék mégsem fog elkészülni. Ez tulajdonképpen nem lenne meglepő, hiszen a Bayonetta anyagilag nem volt túl sikeres.

A Bayonetta 2 fejlesztéséről régóta pletykálnak, úgy tűnik, nem is alaptalanul: a Spong jelentése szerint a játék munkálatai az előkészületi fázisnál tartottak, és a program még egy új karaktert is bemutatott volna, aki a történet szerint az amerikai hadseregnél szolgált. A játék pályafutása viszont csak eddig tartott, ha hihetünk a lap belsős értesüléseinek, a projektet lelőtték.

Mindennek az oka az volt, hogy a Sega pénzügyi nehézségei igencsak megnőttek az utóbbi időben, nemrég rendkívüli veszteséget jelzett előre a befektetőknek a kiadó, aminek az utórengéseit átszervezésekkel és néhány fejlesztési projekt leállításával szeretné csillapítani. Ennek a folyamatnak lehetett az áldozata a Bayonetta 2 is, ami végső soron nem is meglepő.

A Bayonetta első része ugyanis - bár a játékosok egy rétege fanatikus rajongójává vált - anyagilag nem hozott sikert a Segának és a PlatinumGamesnek, de ez már megszokott a párostól, hiszen a Vanquish és a MadWorld sem aratott a kasszáknál.

Ezek után kíváncsiak vagyunk, az Anarchy Reigns hogyan teljesít majd! Köszi, ampeeer!

11.
11.
Qmoul
Talán kedvenc Hack 'n Slash játékom XBox360-ra, nagyon beteg a humor a játékban és teljesen áthatja a szarkasztikus és abszurd történet. Dante -t is bírom, de őt nem a humoráért.
10.
10.
vergil
hát erről enniyt hogy ez a játék elött több mint 300 órát ültem újra meg újra minden nehézségi fokon végigjátszottam nemondom hogy anniyra beleszerelmesedtem mind a Devil May Cry-ba de ennek az oka semmi más mint a folytatás.. Minden idők egyik legjobb HAck And Slash Játéka és sajnos a izléshiány miatt nemlett több rajongója...
9.
9.
Ca$h
:(((((((((((((((((((
8.
8.
rossitibi
Nekem sem jött be! Az első problémám az volt hogy semmit sem láttam harc közben,nem tudtam magam a csaj helyébe képzelni,a kombók sem jöttek be,vagy talán nem is akartam elsajátítani,nem tudom de a DMC-hez nem tudom hasonítani! Hiába Hideki Kamiya,megvettem végigszenvedtem,nem tetszik..:( sorry..Remélem nem bántottam meg senkit!
7.
7.
keiji maeda
#6: castlevania is király a devil may cry is és ez is , más világban játszódik más sztorival , ez a boszorkányos világot szerintem jól ábrázolja, abban viszont igazad van hogy a motoros , meg még később volt egy rakétás pálya , az borzasztó rosz volt, szerintem azt a sega erőltete bele mint arcade , de részemről a zenék a hangulat a boss harcok tetszettek :) persz a devil may cry-t nem übereli
6.
6.
Ra1D3n
#3: Játszottam vele valami motoros részig, de valami ritka ócska egy játék... Nyilván velem van a baj, de ez a póklábú csaj a köcsög szemüvegében, meg tudja tököm még mi, az egész olyan szar összhatással volt, hogy én érzem sértve magamnak, mikor ezt a vackot a Devil May Cry-hoz hasonlítják. Jó játékot akarsz a műfajban? Akkor tessék játszani a DMC-kkel, valamint a Castlevania Lords of Shadows-al. Egyáltalán nem bánom, hogy elkaszálták ezt a 2. részt, álmaimban se kísértsen tovább ez a csaj a hülye tekintetével...
5.
5.
HellaJay
Majdnem másfél millió eladott példány manapság már nem számít sikernek.
Lehet nem kéne mindent a codhoz hasonlítani.
3.
3.
keiji maeda
#1: ha nem ismered idelye pótolni ! kérlek szépen nem gáz !!! sőt ez a karakter Devil may cry Dante-jának a női megfelelője, denem véletlen hisz ebben is hideki kamiya keze munkálkodott, Szóval ne gagyizd hanem próbáld ki
1.
1.
joshsolman1993
Most ez a kép mi akar lenni?Egy szemüveges boszorkány őőő egy "gázgyújtóval" a kezében?XD Ez tiszta gáz xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...