PlayStation Networkre jön az eredeti Deus Ex?

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 3.
  • Pletyka
Link másolása
A Deus Ex: Human Revolution tavaly minden szkeptikus vélemény ellenére sikert aratott, remek lehetőség ez az Eidosnak (pontosabban a Square Enix Europe-nak), hogy újra elővegye a korábbi részeket. Az első rész megjelenése óta 12 év telt el, most a PlayStation Networkön térhet vissza.

A Deus Ex első része 2000-ben jelent meg PC-re, ezt a PlayStation 2-es verzió 2002-ben követte. Warren Spector és Harvey Smith játéka zseniális anyag volt, és ahogy az alábbi kép is sejteti, valószínűleg sok veterán most is elővenné az akció-RPG-t, hogy a tavalyi Human Revolution után érkező újoncokról már ne is beszéljünk!

A jó hír az, hogy erre valószínűleg lesz lehetőség, legalábbis a PlayStation 3-tulajdonosok számára biztosan. Azért valószínűleg, mert bár formális bejelentés nem történt a Square Enix részéről, a PEGI már értékelte az eredeti Deus Ex PlayStation Networkre érkező változatát: nagy kár viszont, hogy a korosztály-besorolással foglalkozó szervezett honlapjáról azóta eltüntették a bizonyítékokat, így nem tudunk semmit az új verzióról, és a megjelenési dátumot is jótékony homály fedi egyelőre.

5.
5.
adye
I've never asked for this...

4.
4.
KeXxX
legjobban annak örülnék ha trófea támogatást is kapna a játék.
OFF: PS Store-ban a PS2 Classics-nál a Max Payne 1 kapott trófea támogatást? És szebben néz ki mint "akkor" ?
2.
2.
Nebuloid
Gyííííhááá! Szuper! Jöhetne több klasszik darab is!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...