Formálisan is bejelentve a Company of Heroes 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 8.
  • Hír
Link másolása
Bár nem tudjuk, hogy a Relic Entertainment mennyire megy bele a második világháború keleti frontjának borzalmaiba - éhínség lévén ehetünk-e az elhullott bajtársainkból? Mindenesetre a múlt heti újságszkennek után a THQ bejelentette a Company of Heroes 2-t. Itt az első kép.

A THQ megerősítette, hogy tényleg készül a Company of Heroes 2, a megjelenése 2013 folyamán várható. A vérzivataros keleti front borzalmait élhetjük át - madártávlatból, lévén RTS-ről beszélünk, ha nem lett volna világos.

A Vörös hadsereg katonáit irányíthatjuk, feladatunk az, hogy Moszkva alól kitakarítsuk a náci söpredéket. A kizárólag PC-re érkező játékot a Relic saját készítésű Essence 3.0 engine hajtja majd, amely új technológiai fejlesztéseket hoz a stratégia műfajába. Az innovatív Dynamic Battle Tactics értelmében a környezet rombolható, a grafika hű a valósághoz. Igazi parancsnokok lehetünk, ha jól forgatjuk a Commander Abilities-eket.

A játék producere, Greg Wilson elmondta, hogy a Company of Heroes 2 méltó folytatás, mely új szereplőket, új frontot és új technológiát mutat be a stílus szerelmesei számára. Természetesen a multira is nagy hangsúlyt fektetnek. Az első, hivatalos screenshotot fentebb találod.

19.
19.
Quent1n
#15: Multisoknak azt kedvezte, hogy tiszta bug volt és az új egységek mocskos erősek voltak, hogy aztán gyenge szarrá gyengítsék őket miután eleget eladtak.... A 4 játszható oldal azoknak jó volt akiknek az előző részek nem voltak meg. Az operation-ök meg ötletnek jók voltak (sőt nagyon jók!) csak annyira leszarták, hogy 1-1 illetve 2 mapot csináltak hozzájuk a mai napig. Tisztán arra mentek a ToV-al (főleg az imba multis egységekkel), hogy pénzt húzzanak ki az emberek zsebéből. És sikerült is, mert aki komolyabban tolta multiban, kénytelen volt megvenni. És ugye árba se volt olcsó 7-8 ezer forintról indult.
18.
18.
randall13
#17: Meg a lajhár van a tápláléklánc csúcsán.
15.
15.
wildláma
#11: Szerintem a ToV nem volt akkora balszerencsés kieg. Jó mindenki új frakciókat várt, meg sok új egységet meg ilyesmit, ehelyett meg kaptuk azt amit kaptunk. DE a ToV az inkább a mutisoknak kedvezett, vagy olyanoknak, akik a multi miatt vették meg. Mert hát magában foglalja mind a 4 játszható oldalt, új egységeket adott, a mini kampányok csak hab akar lenni a tortán,, új mapok ééééés az operationok, ami szerintem kellemes kis időtöltés
Vissza a CoH2-höz:
Remélem az a 2013 az 2013 januárjának felel meg!!!!!!!!!! mert nagyon várós :D
14.
14.
shifteeh
#10: így az egyik legjobb fps folytatása helyett csak a legjobb rts folytatása lett bejelentve :D
13.
13.
adikas
#9: Gondolom nem játszottál az első résszel...
12.
12.
shifteeh
#9: mert? szerinted ott nem voltak?
11.
11.
shifteeh
#5: egyet értek, szinte mindenben. amennyire hatalmas kieg volt az opposing fronts, annyira katasztrófa volt a tales of valor. én még annyit szeretnék, hogy az egységek beszéde legyen egy kicsit komolyabb. pláne ha már a keleti front borzalmai lesz a téma..
10.
10.
AkosTorok88
Uhh egy pillamatra úgy láttam hogy bfbc:S kár hogy nem....
9.
9.
vytros
#7: Nem hiszem, hogy Wehrmacht főszerepben lenne egy olyan játékban amit Company of >>>Heroes<<<-nak hívnak.
8.
8.
Quent1n
#7: Tales of Valor...;)
7.
7.
Uhu123
Jó, de mikor lehet már a Wehrmacht-al is lenni végre? (kidolgozott single kampánnyal).
6.
6.
randall13
Essence mögött elbújhat az összes engine :D
5.
5.
Quent1n
Lesz munka bőven mert azért bár az első rész a legjobb RTS szerintem de azért van benne hiba.

Mindenekelőtt változtatni kell a hozzáálláson és jobb supportot adni a játékhoz. Kell egy tisztességes online rendszer folyamatosan frissülő bővülő mapválasztékkal. Ha lesznek új játékmódok akkor azokhoz se 1-1 map kell. Balance kell. Normális AI mert a mostani az botrány. Aztán a random rendszert megnyiszálni kicsit.

Szóval van meló bőven. Nekem a lényeg, hogy az online résszel kezdjenek valamit ha megcsinálják rendesen , tuti vétel. :) Jah és több Tales of Valor féle kieget nem szeretnék látni sohasohasohasohasohasohasohasohasohasohasoha :D
3.
3.
felegyi
Valóban nem, de egyik pártot sem kellene képviselni... egyik kutya, másik eb!
2.
2.
adikas
Hősökről nem kéne ilyen hangnemben beszélni, de ugyanúgy a szovjetekről sem , még ha egy téves(cion-bolsevista) eszme hívei is voltak.
Egyébként a játék véleményem szerint a legjobb, műfajában.
Szerintem, ha sikeres lesz biztos fognak kidobni hozzá, mint az 1-hez német hadjáratot is.
1.
1.
balint23h
Én szívesebben takarítanám ki a vörös söpredéket de azért lehet így is meglessük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...