Már javában készül a Killzone folytatása?

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 8.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony a jelek szerint már szorgalmasan dolgozik a legújabb Killzone marketingkampányán. Egy kiszivárgott forgatókönyv-részletből kiderül, hogy a Helghast erői nem bukta el teljesen, mi több, Aurarch Visari lánya mozgatja ezúttal a szálakat. Vajon igaz a pletyka?

A Siliconera magazin névtelen forrásának birtokába jutott a legújabb Killzone teaser trailerének szöveganyaga. A kedvcsinálóban a hírhedt, mára elbukott főgonosz, Aurarch Visari leánya kapja a főszerepet. Lássuk a monológot:

"Fiaim és leányaim. ma megtettük az első lépést a császári jövőben. Évek óta ez a nemzet az ellenségei árnyékában stagnál. A gazemberek, ezek az árulók elnyomták édesapám által lefektetett eszméket. Fajunk ellenségeit meg kell hígítani, kihasználva a kötelesség, az engedelmesség és a hűség szentháromságát. Ez a rendszer, ez a korrupt rendszer már feloszlik. Helyette a stabilitás és az erő korszaka jött el. Itt az ideje, hogy az ígéretünket valóra váltsuk és a megfelelő emberekkel visszatérve visszaállítsuk a szféra dominanciáját."

Minden jel arra utal, hogy a folytatásban egy nőnemű főellenségbe botluk, aki hűen képviseli apja fasiszta eszméit. Mi ez, ha nem egy Helghast propaganda beszéd?

Azt viszont nem tudni biztosan, hogy a PS Vitára érkező Killzone-ról, vagy egy újabb PS3-as epizódról van szó. Reméljük a Cambridge-i stúdió hamarosan tisztázza a helyzetet.

9.
9.
shatterhand
#8: ami végülis egy trial XY szintig, utánna fizetni kell ha akarsz játszani
de ha korábban már megvolt a játék, akkor egyből azzal fogad,hogy vedd meg a multit,mert az elért szinted már megvan

8.
8.
kalandorklubbja
Még mindig ingyenesen szedhető PSNről a K3 multija?
7.
7.
shatterhand
#6: nem játszottál még a BF3 sztorijával akkor
na abban nincs semmi sem
nemhogy egy komplett kidolgozott világ

6.
6.
Zelgadis187
A legunalmasabb fps a világon nem értem minek belőle még 1.
5.
5.
BloodyDeath
Nah eeez jöhet. Igaz, hogy a Killzone, sehogy sem lopta be magát a szívembe, de viszont megvan az öszes része. Megemelem elötte a kalapom, de nem olyan fps amikért rajongok.(resistance,bulletstorm,fear,stb)
De ettől fügetlenül várom. Tiszteletből.......de megveszem.
4.
4.
sherex
#3: az lenne a jó ha mind2-tőre jönne . Mint anno a psp és ps2 játékok
3.
3.
shatterhand
jöhet
de csak ps3ra és a killzone2es multijával (ne ezzel a fogyatékos casual rendszerrel ami most van)
1.
1.
mamgu
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...