Dokumentarista előzetesen az új Ghost Recon

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 9.
  • Videó
Link másolása
Dokumentumfilmekre hajazó trailert kapott a Ghost Recon: Future Soldier. A tálalás egyáltalán nem emlékeztet az átlagos trailerekre, így jelen darab igazán kuriózumként hat. A katonák is emberek, nekik is megvannak a saját belső szabályaik. Kis ízelítőt kapunk belőle.

Mindenki szereti a dokumentumfilmeket, s most nem feltétlen a Discovery és a NatGeo végletekig megrendezett, de mégis reálisnak bemutatott filmjeiről beszélünk. Hanem arról, amit igazán egy profi haditudósító tud bemutatni. A legújabb Future Soldier előzetes is nagykanállal merít ebből - még a végén el is felejtjük, hogy egy videojátékról van szó. Két hét múlva megjelenés! Köszönjük szücsi1!

 

31.
31.
The Lone Drow
#30: PC-n azért jobban fog festeni. Mondjuk ennek az engine-je sem mai gyerek már. A multi béta sem volt valami eget rengető, hozzá kell tegye, hogy nem HD tv-n játszok, ezért is hanyagolom a PS-em, de maga a játékmenet nagyon tetszett. Viszont ez is csak ismerősökkel lesz az igazi :)
30.
30.
randall13
#29: Különösebben engem sem érdekel a grafika, de ettől függetlenül még lehet ronda. De már az összes konzolos játékkal így vagyok. Grafikailag visszamaradott szinte az összes.
29.
29.
p3ti
#25: Diablo 2vel még 2012ben is játszottam . Igen ronda volt , 800x600as felbontás , szószerint meg tudtam volna számolni a pixeleket . Hangulatra ? Verhetetlen . Játék minőség ? Még mindig top . Érdekelt e a grafikája ? Kicsit sem . Ha ennek jó lesz a hangulata , tartós lesz a multiplayer , akkor kit izgat ha "rossz" a grafikája . Bár sztem inkább ilyen mű finnyásság mint realitás amit állítasz , de a te véleményed. BF3 csúcs grafika , negyed év után meguntam . Diablo 2 rakás sz*r grafika terén , még mindig lanozunk vele . Ha nem tartós felőlem lehet trippla HD is
28.
28.
Giggsy
#25: Már megbocsáss, de hol van ez a rondától? Nem kéne minden játékot a BF3 és Crysis 2 fullra húzott beállításaihoz mérni. Azokhoz képest persze, hogy ronda, de pl egy MW3-at magasan üt. Az pl olyan csúnya volt a BF3 után, hogy az első két pálya alatt szinte a fejem is belefájdult. A GR:FS simán elmegy a mai szinten. Láttad te már a Counter Strike: Source-t? Na az kábé a 2006 szint.
27.
27.
The Lone Drow
#26: Nyomtatott, új PC Guruban van benne. Nem vagyok vásárlója az újságnak, de emiatt megvettem.
26.
26.
fészpalm
#22: Nyomtatott vagy online cikk? Mert ha online, kirakhatnád ide, szívesen elolvasnám.
25.
25.
randall13
#24: Az a baj, hogy olyan alacsony felbontásúak a textúrák, hogy 2 méterről is meg lehet számolni a pixeleket. 2006-os éveket idézi.
24.
24.
p3ti
Abszolút nem tartom rondának , nemtom , lehet ha 2 centiről nézem a monitort akkor megtudod számolni a pixeleket
23.
23.
randall13
#20: Mert a Ghost Recon fps.



A játékra pedig nem azt mondtam hogy szar az egész, hanem hogy ronda a grafikája. Ami még 2012-ben is azt jelenti, hogy a játék nem szar, csak ronda a grafikája.
És aki még mindig a cod-on hurrog, azt csak szánni tudom.
22.
22.
The Lone Drow
#2: Lesz benne bőven kihívás, m,a olvastam erről a játékról egy hat oldalas cikket, bőven kifejtik, hogy miért :). Mondjuk részben én is féltem tőle.
21.
21.
shatterhand
#20: a játék nem rossz és tényleg csak az a fontos
de annyiban megértem a leszólást, hogy ennél sokkal jobban nézett ki a régebbi promózás közben
20.
20.
hl89x9
ez a "ronda"/"gyenge grafika" szöveg már halál unalmas
aki grafikát akar annak ott 3DMark 11 meg a techdemók vga kártyákhoz meg a legújabb enginekhez

én inkább a játék többi részét élvezem és tartom fontosnak
inkább ilyen FPS kellene mint a Ghost Recon nem BF/CoD/CS
19.
19.
Dercsi
Szerintem sem rossz a grafikája. Ha este spaklival szednek le a minitorról akkor rossz a gém? ;) Ha a játék élmény odabassz én éppen le is x@rom a textúra minőségét, egy bizonyos szintig...Azért a Rage-é botrányos volt...
18.
18.
fészpalm
#2: BF3-ban is van thermal vision... el is rontja az egész játékot, mi? Szerinted a jövőben semmit nem találnak ki a katonák segítésére? Maradjon minden ilyen földműves szinten egy olyan játékban, ami a jövőről szól? Naná, hogy a modern technikával magyarázzák, mert az. Ha előttem van egy zsák krumpli, és én arra azt mondom, hogy egy zsák krumpli, azt nem azért teszem, mert valamivel leplezem a dolgot, hanem azért mert az egy kibaszott zsák krumpli, ez van, nem lehet ellene tenni. Ennyi erővel lehetne az is a probléma, hogy nem robotokkal megyünk, elvégre az is nagyvalószínűséggel a jövő.

Ez már nem neked válasz...
A grafikáról... Alacsony felbontásúak a textúrák... komolyan, eddig melyik játék konzolos verziójában nem volt az? Ennek ellenére nekem tetszik a grafikája.
17.
17.
tbillHUN
sajna csak ennyi eszem maradt
16.
16.
randall13
#15: ezt most mire föl? vagy tőled csak ilyen intelligens válaszokat fogok kapni az elkövetkezendő időkben? ha igen, akkor kérlek írd le előre és akkor figyelmen kívül hagyom a hozzászólásaid, addig is nem pazarlom az olvasásukkal az időt

a játék grafikája pedig még 1 nap után is ronda. akinek nem tűnnek fel a mosott textúrák és a karakterek idétlen kidolgozása, az örüljön neki
15.
15.
tbillHUN
#14: annyi eszed van mint egy román lepkepásztornak
13.
13.
ReNegAdE
Én várom!A kooperatív élmény nagyon komoly lesz!Akinek nem tetszik legfeljebb nem veszi meg.
12.
12.
wildláma
Inkább örüljetek hogy kaptok valamit amivel játszhattok. Nem csak az év utolsó 3 hónapjában.
11.
11.
AssaX
#9: Nem a kritikustól loptam :) használtam már eleget ő előtte is de komentben tőlem azért nem láthattad mert nem nagyon kommentelek :)
és nem Codozom :) és általában spektrumot és nat geot nézek nem RTL-t :)
10.
10.
omarek
igazából faszább lenne ha chuck norrissal mennél és 1személyes seregként funkcionálnál... #2 osztom a nézeted
9.
9.
menjapipaba
Na itt is találkozok az alpári szóval.
Érdekes, mielőtt az a "kritikus" nem mondta nem láttam ennyiszer.
Amúgy jó kis játék lesz, a trailer is jó nagyjából sikerült átadnia azt amit a Discovery-n vagy a natgeo-n látni ilyen háborús dokumentum filmekkel.
De a sok hülye gyerek nem ilyeneket nézne, hanem codozik és azt hiszik úgy van a valóságban is.
8.
8.
AssaX
MI ez a ide fosott hangyádék hulladék mocskos k.rva alpári szemét szár játék ?
EZért KÉrnek pénzt is ?
Amúgy jó lesz :D
7.
7.
Raatkainen
#6: bocs, azt akartam az elejére írni, hogy annyira nem az.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...