Facebookra költözhet a SimCity?

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 10.
  • Pletyka
Link másolása
Új domain neveket védetett le a EA, ebből világossá válik előttünk, hogy a népszerű közösségi oldal is megkapja a saját városépítős játékát SimCity Social néven. További erősíti a tényt, hogy nemrégiben a kiadó vezérigazgatója, John Riccitiello is utalt egy fontos közösségi játék érkezésére.

SimCity Social néven új közösségi játék érkezhet a Facebookra - legalábbis az EA frissen vásárolt domain nevei erre engednek következtetni. A SimsVIP jelentései szerint a kiadó a következő oldalakat vásárolta meg: SimCitySocial.com, SimCity-Social.com és SimCityFacebook.com. Mi ez, ha nem egy hivatalos tényállás?

A PC-re érkező reboot jövőre érkezik, a Facebook-játék után.

Talán ez lehet a Playfish leányvállalatának új Facebook-alkalmazása, mely egy ideje már világossá vált. A CNBC magazin a héten meginterjúvolta az EA vezérigazgatóját, John Riccitiello-t, aki elmondta, hogy a közeljövőben egy nagyon fontos közösségi játék landol a Facebookon. Minden egybevág tehát.

A tradicionális SimCity ötödik része 2013-ban érkezik PC-re, ami nem jelenti azt, hogy a Facebook ne részesüljön hamarabb a frencsájz mellékágából.

7.
7.
kese1992
#3: :'D a baj nem kicsi... :D muszáj dzsekit rá! :D
3.
3.
mysterion
Hogy a rézf@szú bagoly tenné már megáévá szexuálisan azt a telibevert f@szbúkot végre...
2.
2.
Cooper911
Ja és ez a concept art nagyon király!
1.
1.
Cooper911
Hú már megijedtem, hogy csak fészbúkos lesz, de látom jövőre jön normális rész is belőle.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...