Hihetetlenül népszerű a DOTA 2 béta

  • Írta: InGen
  • 2012. május 11.
  • Hír
Link másolása
Habár még meg sem jelent, a DOTA 2 már most népszerűbb a Steamen, mint a Modern Warfare 3, vagy a The Elder Scrolls V: Skyrim. Nem semmi eredmény, és komolyan bíztató jel a Valve számára: megjelenése után minden idők egyik legnépszerűbb PC-s játéka lehet.

A DOTA 2 jelenleg a második legtöbbet játszott anyag a Steamen, ezzel olyan játékokat előz meg, mint a Modern Warfare 3, a Skyrim és a Counter-Strike: Source. Ami nem semmi eredmény ahhoz képest, hogy a játék egyelőre meghívásos bétateszt fázisban tart. A Valve a tavalyi The International torna után döntött úgy, hogy jelentősen felgyorsítja a DOTA 2 fejlesztését, ám a becslések szerint még körülbelül egy évig tarthat a béta.


Az Egyesült Államokban a csúcsidőben ugyan a Counter-Strike: Source átveszi a vezést, és a legtöbbet játszott játék továbbra is a Counter-Strike 1.6, de csúcsidőn kívül a DOTA 2 mindkét címet megveri, ami bizonyítja, mekkora nemzetközi rajongótáborral rendelkezik IceFrog és a Valve közös alkotása.

A Valve a tavalyi torna sikerén felbuzdulva idén újra megrendezi a The International nemzetközi DOTA 2 versenyt. A helyszín ezúttal a GamesCom helyett egy seattle-i operaházban lesz, legalább 1,6 millió dolláros összdíjazással. 

29.
29.
Tharathiel
#28: Köszönöm a tippet, fel is iratkoztam, aztán hátha...; )
28.
28.
Elkor
http://blog.dota2.com/ ott jobb oldalt zöld gomb: sign up for a dota 2 invite. Simán van esély bekerülni, mert egyre több embert invelnek, köszönhetően annak hogy a szervereket is akarják tesztelni, ugyhogy lehet próbálkozni.
27.
27.
Tharathiel
Arról esetleg lehet tudni valamit, hogy mikor lesz open beta, vagy, hogyan lehetne kulcsot szerezni? Olyan szívesen kipróbálnám már! : )
26.
26.
Hubert Cumberdale
#25: Nem. Azok csak színes hullámos vonalak.
25.
25.
markoci555
ezek a szinuszjelek itt azok hogy éjszaka nem játszanak? :)
24.
24.
freddyx
#11: ezzel meg korrektül egyetértek..mármint az első bekezdéssel
23.
23.
freddyx
#12: huh? ..dota2ben vannak botok -.- .. az megint más,hogy köze nincs a multiplayer feelinghez,de azért le a kalappal a Valve előtt,hogy megpóbálják legalább valamennyire visszaadni a multi lényegét..
22.
22.
MadDragon
#12: Menj a Play-re, majd Create Lobby(illetve előtte állíts be egy password-öt, hogy más ne tudjon belpni), válasz oldalt, pipáld be a Fill empty slots with bots-ot és start.
Még esetleg használhatsz Cheat-et, ha gyorsan ki akarod próbálni valamelyik hőst. Cheat itt: http://www.neutralcreeps.com/2011/09/dota-2-cheats.html
21.
21.
szcsaba1994
#20: igaz, vegyük úgy, hogy nem mondtam semmit :)
19.
19.
wardprod
#14: Valószínűleg azért, mert van esze, és akkor megy pvp-zni ha már legalább annyit tud, hogy hogy működik a játék.
18.
18.
Veldspar
#12: A Dota 2 bétában vannak botok, nem is rosszak.

Persze egy kicsit dörzsöltebb MOBA-játékos különösebb nehézség nélkül leveri őket, de tudnak annyit a játékról, hogy egy kezdő számára bemutassák a fontosabb játékelemeket.
15.
15.
szcsaba1994
#14: Pont azért, hogy megtanuljam az alapokat gépi ellenfél ellen. Így senkinek a munkáját nem rontanám.
14.
14.
Lachgas
13.
13.
Dercsi
Idén 3 játékot várok:

1 DARKSIDER2 Az első rész színvonalán, egy nagyobb játszótéren, még keményebb Bossfightokkal.
2 Dota 2
3 A.C.3 Azért nem ez az első, mert a Revelations nekem csalódás volt.

Multiban remélem nagyon jó lesz!
12.
12.
szcsaba1994
#9: Értem a lényegét, csak elég idegesítő, hogy nincs botok elleni harc a bétában.
A coD-ot meg kifejezetten utálom :)
11.
11.
thernielle
Te figyelj csak InGen, te direkt trollkodsz azzal, hogy az utóbbi pár napban minősíthetetlenül fos a helyesírásod, vagy tényleg ennyire szarsz bele a cikkírásba? :) Nem vagyok grammarnazi, de tényleg, csak most már olyan bosszantó ez a gányolás amit kiadsz a kezeid közül, hogy muszáj volt szóvá tenni.
Hogy a Dotához is hozzá szóljak: engem meglepett ez a statisztika, és bár most pont úgy vagyok az egész játékkal, mint InGen a cikkírással (nagyjából és csak felületesen van hozzá közöm és amúgy totálisan hidegen hagy), de könnyen lehet, hogy elkap itt is a Max Payne 3 szindróma és totálisan felvillanyoz majd.
10.
10.
Lachgas
#8: LoL minek a topján? -_-" Persze hogy sikeres a Dota2, a sok orosz most ott neheziti meg a rendes gamer életet nem pedig hon-on, ennyi jót látok benne.
9.
9.
Lachgas
#5: Te se érted a MOBA lényegét, inkább nyomjad a CoD-ot.
8.
8.
HerodPK
Jo tarsa lessz a LoLnak a toppon..de nem hiszem hogy trónkövetelő inkább csak barátok:).....nem akarok troll háborút..nagyon szeretem a lolt... dota2 nem is varom is nem érdekel..de fikazni sem akarom mert biztosan jó . hisz a népszerűsége ezt tükrözi.. hat hajra...inkabb annak orulok hogy ez az 1 mufaj van ahol igen is minőségből lehet válogatni.....
7.
7.
TzuQ
#5: "Kit érdekel, hogy hányszor hjalsz meg, ha közben ölöd az ellenséget? "

Nah, az ilyenek miatt veszt a csapat. felfeedeled őket. -__-
6.
6.
Cuppak
Én is tolom nemsokára :)
5.
5.
szcsaba1994
Én is kaptam meghívót de nem tetszik nekem annyira ez a játék. Biztos jó, csak én nem az a típus vagyok, aki 1 órát ül 1 meccs miatt. Lehet hülyeség, de a statoknak sincs túl sok értelme. Kit érdekel, hogy hányszor hjalsz meg, ha közben ölöd az ellenséget? Legalább megpróbáltad
4.
4.
randall13
aasdasdasd mi az a dota? :S
2.
2.
freddyx
The International..hogy még ezt is nehéz helyesen leírni......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...