Csak jövőre jelenik meg a Tomb Raider

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 14.
  • Csúszás
Link másolása
El kell, hogy keserítsük a Tomb Raider rajongókat, elvégre a Crystal Dynamics megerősítette, hogy a reboot mégsem szeptemberben jelenik meg, hanem csak jövőre. Az egyik ok az, hogy a merész, új irány további csiszolásra szorul. Egy új kép is napvilágot látott.

Körülbelül fél évet késik az újragondolt Tomb Raider - erősítette meg a Crystal Dynamics, így a játék csak 2013 első negyedévében láthat napvilágot. Darrell Gallagher, a stúdió fejese elmondta, hogy az extra fejlesztési idő lehetővé teszi számukra, hogy olyan szintre emelkedjen a játék, amit mindenki megérdemel.

Gallagher megjegyezte, hogy már két célt is sikerült elérni az új Tomb Raiderrel: az első az volt, hogy meglepjék és izgalomba hozzák a játékosokat, a másik az, hogy ez lesz a legjobb játék karrierjük során, amire igazán büszkék a srácok. Bizakodásra ad okot az, hogy valami különleges dolog van a fejlesztők kezében és alig várják, hogy megoszthassák a nagyközönséggel. Kíváncsiak lettünk.

A játék csodálatosan néz ki, s kinn lesz az idei E3-on is. A kiállításra készült előzetesből származik a fenti kép. Ütős.

33.
33.
kife8
#32: Ez jó lesz, csak várd ki ;)
32.
32.
enalevi
a 4. resz volt az utolso jo tomb raider. azota csak 3-4 oras gondolkodas mentes jatekot csinalnak
30.
30.
Stranger
#29: AoD készült 3 évig. Új motor, hosszú játékmenet. Eidos adatta ki túl korán, ahogy az Underworldot is. Bár az annyira még nem volt befejezetlen. Úgy látszik már tanultak belőle és hagyják a fejlesztőket befejezni. (vagy az SE miatt?) Legendhez amúgy megvolt a motor és kaptunk egy 5 órás szutykot (ez checkpoint rendszerrel), "A MAMIT AKAROM!" sztorival. (3 év fejlesztés hell yea) Az egyetlen normális játékok eddig az Anniversary, de természetesen apucit abba is bele kellett vinni. Minek kell a szülőket felhozni állandóan, nem tudják milyen pluszt hoz egy rejtélyes karakter? Ráadásul olyan minimális hibákat ejtettek Larával kapcsolatban, hogy az a sok kicsi sajnos sok lett és a régi rajongóknak ez elég is volt ahhoz, hogy ne szeressék a crystalt.
28.
28.
Hubert Cumberdale
#27: Valami hasonló a szitu nálam is.
27.
27.
Irasalgor
Ez még úgy is érdekel, hogy eddig egyik Tomb Raider sem mozgatott meg bennem semmit. Kíváncsi vagyok.
26.
26.
Stranger
#25: Hát sok köze nem lesz a klasszikus részekhez. Szerintem mint játék jó lesz, csak mint TR nem....amúgy próbálj ki rajongói pályákat, pl. a Mists of Avalon nagyon jó lett.
23.
23.
kopic
#20: Ez a szavazás a VGChartz oldalon volt tudtommal, és a Mass Effect 3 nyert.
20.
20.
Giggsy
#19: Több helyen is volt róla szó. Még valamelyik nagyobb videójáték oldalon is megszavaztatták, hogy melyik az év legjobban várt játéka (A Mass Effect 3 és a GTA 5 közt dőlt el a szavazás, de nem tudom melyik nyert)
19.
19.
p3ti
#5: Nem tudom honnan a francból veszik egyesek hogy idén meg jelenik a GTA 5.. Amúgy a bioshockot is ezért csúsztatták , nem akarják hogy elvesszen a többi cím között (legalábbis szerintem) .
14.
14.
Stranger
2008 óta csinálják. 4-5 év fejlesztési idő azért nem semmi! Ennyi idő alatt nem lehet rossz játékot csinálni. Most még kíváncsibbá tettek.
#9
Az AoD eredetileg is akkor jelent volna meg, csak az Eidos hirtelen kitalálta 2002-ben hogy legyen kész év végére. Képzelheted a fejetlenséget.
10.
10.
crytek
Nem baj jövőre is kellene jó játékok!
9.
9.
Giggsy
Csak én vagyok az egyetlen akinek baljós érzetei vannak emiatt? Egyrészt a trailer már tavaly nyáron megjelent, amit én már akkor is picit indokolatlannak éreztem a több mint egy évvel későbbi megjelenés miatt. Másrészt én még emlékszem rá, hogy a szintén rengeteg újítással (már a TR széria életében annak számító) megpakolt és fejlesztők által éveken keresztül agyondícsért Angel of Darkness megjelenését hányszor csúsztatták (azt hiszem végül több, mint egy évvel később jelent meg, mint az első megadott időpont) és végül mekkora egy rakás szarkupac lett belőle. Ne legyen igazam, de az új Tomb Raider egyre inkább arra hajaz, legalábbis ami a körítést illeti :/
8.
8.
DarkLord
#5: Szerintem nem az az indok a csúsztatás miatt, Lara felveszi a versenyt ezekkel a nevekkel is meg egy teljesen más kategóriájú játék. Annyira élethű az egész játék mintha az ember egy mozit nézne (persze amit eddig láttunk belőle).
Én azért kicsit elszomorodtam, mert még az őszi megjelenés is nagyon messzink tűnt, de így meg főleg.
7.
7.
SLi
Az én várakozási listámon első helyen van, nagyon bízok benne, nem baj a ha csúszik csak hozza azt amit ígértek.
6.
6.
#5: Legyen igazad, mert ha viszont azért mert szerintük a jelenlegi formájában vállalhatatlan akkor nagy baj van ! :(((
5.
5.
ATi0021
Igaz, hogy nem látok bele a fejlesztésbe, de szerintem inkább az ősszel megjelenő játékok miatt csúsztatják. Mert ugye jobb egy ilyen indok, mint az hogy alul maradnánk egy GTA V, COD BO2, AC3 .... stb elleni harcban.
4.
4.
mugen
#3: Ez tényleg összejött, de a lényegével egyetértek. :D
Kár érte, de kíváncsian várom mit dobnak össze az E3-ra.
3.
3.
Makknyusz
#2: Ezt de megfogalmaztam :)
2.
2.
Makknyusz
Inkább késsen, mint nem 100%-osan jöjjön
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...