Kihagyja az E3-at, a GamesComra jön a Blizzard

  • Írta: InGen
  • 2012. május 14.
  • Hír
Link másolása
Az Activision Blizzard cégcsoportból az Activision képviselteti magát az idei E3-on, a Blizzard azonban teljesen kihagyja a Los Angeles-i rendezvényt. Az európai GamesComot azonban nagyon szeretik, így arra idén is jönnek. Lehet, hogy lesz Panda-bevezető filmecske is.

A Blizzard az ideivel együtt már ötödik alkalommal fogja kihagyni az E3-at - úgy látszik, ha amerikai rendezvényről van szó, akkor a cég megelégszik a saját BlizzConjával. Más kérdés, hogy idén azt sem tartják meg. A kölni GamesComon azonban minden évben megjelennek, s nem lesz ez másként most sem.


Mellesleg éppen mostanában kérdezték a World of Warcraft egyik community managerjét arról, mi a helyzet a World of Warcraft új kiegészítőjének, a Mists of Pandariának az intrójával. Az úriember elmondta, hogy ő már látta a közel kész verziót, és nagyon üt. Mivel előreláthatólag a Blizzard idén a GamesComon kívül más nagyobb rendezvényen nem vesz részt, valószínűsíthetjük, hogy itt fogják bemutatni majd a legújabb renderelt kisfilmet.

4.
4.
g.man580
#3: A microsoft nem a 'cím'-nek fekszik le hanem a pénz-nek.
3.
3.
#2: Battle.net XBOX-on ? Ez elég érdekesen hangzik, nem az MS mondta azt, hogy csak a halálukon keresztül ??? Vagy van az a cím aminek ők is lefekszenek ? :)))
2.
2.
Ra1D3n
És mindenesetre úgy néz ki, hogy a konzolos pletyka sem kamu. Egy lengyel oldalra felkerült a következő előrendelés: http://diablo3.hu/wp-content/uploads2/2012/05/diablo3PS3.jpg , majd gyorsan el is távolították az oldalról. Később a ps3site érdeklődött az oldalnál, majd az oldal azt nyilatkozta, hogy hamarosan bővebb információval szolgálhatnak.
1.
1.
Tocy
Hát Istenem, otthonülős fajták, na.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...