Két játékon is dolgozik a CD Projekt RED

  • Írta: InGen
  • 2012. május 14.
  • Hír
Link másolása
Új kedvenc európai csapatunk két anyagon is dolgozik, így a következő hetekben keresnek némi extra munkaerőt. Akinek szimpatikus a lengyel vállalat, és úgy érzi, mindene a játékfejlesztés, az már indulhat is jelentkezni. Mi pedig megpróbálunk valami következtetést levonni az álláshirdetésekből.

A két álláshirdetés közül az egyik egy világszerte ismert dark-fantasy szerepjátékra szól. Amiből viszonylag nagy biztonsággal következtethetünk arra, hogy a The Witcher III-ről van szó. Ezt követően azonban a hivatalos weboldal ezt írja, ha nem tudod megemészteni a Playboyban is szerepelt tündéket, törpöket és varázslónőket, akkor a másik projekt elképzelhető, hogy pont kedvedre való lesz.


Itt az álláshirdetések mellett egy pisztoly ikonja szerepel (az előző mellett egy kard), és a CD Projekt itt is hangsúlyozza, hogy felnőtteknek szóló, történetközpontú szerepjátékról van szó. Ezek szerint nem elképzelhetetlen, hogy valamiféle modernebb szituációba helyezett, lövöldözős, de azért hardcore RPG készül a lengyeleknél.

11.
11.
fészpalm
Szerintem akár PS3-s Witcher 2 is lehet.
9.
9.
bitbandita
Goodbye Bioware, welcome CD Projekt!
8.
8.
MrBenjamintoto
#2: Azt nem ők fejlesztik.
5.
5.
The Lone Drow
Én úgy emlékszem, hogy valamelyik konferenciájukon megemlítették, hogy a konzolos változat után, a harmadik rész előtt érkezik egy kiegészítő lemez a Witcher 2-höz :)
4.
4.
kopic
#1: +1 Meg egy pár kép a The Witcher 3-ról:D
2.
2.
Gaboo77
Már nem azért, de nem erről van szó a második címnél?
http://www.gamekapocs.hu/hir/28476/ismet_szerepjatekot_fejleszt_tomasz_gop
1.
1.
Xy-on
remélem hamarosan kicsit konkrétabb infók is lesznek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...