Peren kívül állapodott meg az EA és az Activision

  • Írta: InGen
  • 2012. május 17.
  • Hír
Link másolása
Épp a minap számoltunk be arról, hogy az Activision ügyvédje halasztást kért a két cég között folyó perben, erre ma már arról számolhatunk be, hogy végülis bíróságon kívül állapodtak meg. Az alku részletei egyelőre nem nyilvánosan, de az Activision valószínűleg még így sem ússza meg a bíróságot.

A GiantBomb hozott nyilvánosságra egy ügyet, melynek keretein belül az Activision korábban állítólag próbálta ellenőrizni az Infinity Ward egykori alapítóinak e-mailezését és üzenetrögzítőit. Végül a cég arra jutott, hogy Jason West és Vince Zampella régóta kacsintgat az EA felé, így kirúgták őket. Ezt követően az Activision beperelte az Electronic Artsot, West és Zampella pedig az Activisiont, ki nem fizetett bónuszok miatt.


Az Activision nem olyan régen egy új ügyvédet, Beth Wilkinsont fogadta fel, hogy képviselje őt az Electronic Arts ellen a május 29-én induló perben, az ügyvéd pedig 1 hónapos halasztást kért, hogy jobban átlássa az üggyel kapcsolatos részleteket. A halasztást a bíróság elutasította, azonban ma már azt jelenthetjük be, hogy a két cég végül bíróságon kívül állapodott meg egymással. Az Activision eredetileg 400 millió dollárt követelt az Electronic Artstól, arról azonban nem tudunk semmit, hogy végül mennyit kapott - ha kapott egyáltalán valamit.

Zampella és West pere az Activision ellen azonban továbbra is él: a duó még mindig szeretné viszontlátni a szerintük jelentős mennyiségű, ki nem fizetett prémiumot.

10.
10.
pitlord23
Ahogy ismerem az activision-t tényleg tartoznak Zampellának és Westnek, követelésük alapját az EA-től pedig nem értem, főleg hogy ilyen sok pénzt kérnek. Ha kirúgják a dolgozóikat tudtommal vállalhatnak munkát. XD
9.
9.
Batman
A francért kell minden cikkben személyeskedni.. Nagyon romboljátok az oldalt ezzel, de az adminok is tehetnékek valamit, ez ellen.
8.
8.
Skyer
#5: Menj pac-manezni.
4.
4.
gamerplayer
nesze neked akti, elfelejtették megemlíteni, hogy a saját embereik után kémkednek(tudom, állítólag), ezekben a kampós-orrúakban nem lehet megbízni ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...