Megszűnt a BSA Magyarország?

  • Írta: Daks
  • 2005. augusztus 16.
  • Pletyka
Link másolása
A Linux.hu portálon egy pár nappal ezelőtti hírben olvasható a pletyka, miszerint a BSA Magyarország, mint magyar szervezet megszűnt.
A Linux.hu portálon egy pár nappal ezelőtti hírben olvasható a pletyka, miszerint a BSA Magyarország, mint magyar szervezet megszűnt.

Idézet a Linux.hu-ról: A megszűnés oka, nem az volt, hogy a BSA túl sokat fenyegetőzött, vagy éppen megunták a túlkapásait, esetleges jogsértéseit, mint pl.: a provokációs vásárlásokat, hanem az, hogy BSA Magyarországban míg "önálló" magyar szervezet volt olyan cégek is beleszólhattak a dolgok alakulásába akiik egyébként az Európai BSA-ban csak "szemlélők" lehettek.

Ezek közül voltak olyanok, akik a háború, a fenyegetés, helyett inkább felvilágosító kampányokat, és teljesen etikus működést szerettek volna. Hiszen a BSA civil szervezet, tehát nem állami és főleg nem rendőrségi jogú karhatalom. Vonatkoznak rá is a magyar jogszabályok.

Persze a megszűnés nem azt jelenti, hogy Magyarországon nincs BSA, hanem azt, hogy önálló szervezet helyett, az Európai BSA egy irodájaként, tehát a békét akarók helyet a totalitárius Microsoft irányításával működik a szervezet nálunk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...