KickBeat - magyar fejlesztésű ritmusjáték Vitára

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Új címet fejleszt a PlayStation Vitára a Zen Studios, méghozzá nem is flippert: a KickBeat egy ritmusjáték lesz, ahol a stílus többi képviselőjével ellentétben nem nyilakra és jelzésekre kell megnyomnunk a megfelelő gombokat, hanem egy-egy bunyó során, az ellenfelek mozgását kell figyelnünk.

Ha tetszenek a filmek gondosan, zenére megkomponált verekedős jelenetei, a KickBeat a Te játékod lesz, ugyanis a magyar bázisú Zen Studios pontosan ezt az élményt szeretné a PlayStation VItára varázsolni egy ritmusjátékkal.

Ritmusjátékból rengeteg van, a KickBeatnek viszont sajátos ízt ad a verekedős téma, ráadásul a játékosoknak a műfaj többi képviselőjével ellentétben nem nyilakra és jelzésekre kell reagálniuk, hanem a bunyóban összecsapó ellenfelek mozgására. Természetesen a jelzések itt is bekapcsolhatók, de ha úgy tetszik, a kezelőfelület minden elemét lelőhetjük, hogy maximális legyen a beleélés. A feladat egyszerű: ha látjuk, hogy az egyik rosszarcú nekünk ugrik, abba az irányba kell támadnunk (ezt megtehetjük gombok és az érintőkijelző segítségével is), ha többen jönnek, értelemszerűen több gombot kell felhasználnunk.

A játék ötlete 2006-ban született meg a srácokkal, a tényleges fejlesztés 2009-ben kezdődött el. A KickBeat soundtrackje 18 nótából épül fel, ezek olyan előadóktól származnak, mint Rob Zombie, Marilyn Manson vagy a Pendulum, de ha minden igaz, a saját zenéinket is betölthetjük majd az anyagba.

A KickBeat az E3-on is ott lesz, a megjelenése a PlayStation Networkön várható. Köszi, giga321!

1.
1.
DON GONDOCS
Remélem megálja a helyét a többi vita játék között
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...