Befutott a DARK első teaser videója

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 25.
  • Teaser
Link másolása
Május első napjaiban mutatkozott be a Realmforge új akció-szerepjátéka, amiben egy Eric Bane nevű vámpírt irányíthatunk és fejleszthetünk majd. A DARK-ból korábban már láttunk képeket, most végre az első mozgókép is megérkezett róla: a teaser alig egyperces, de a hangulatot meg tudja alapozni!

Bár a teaser azt sejteti, valamilyen FPS-sel lesz dolgunk, ne dőljetek be neki, a játékos ugyanis majd "másik" oldalon áll: ő lesz a vámpír, aki lopakodva, mindenféle különleges képességet kihasználva ugorhat majd neki a felfegyverzett ellenfeleknek. A DARK 2013 elején jelenik meg, PC-n és Xbox 360-n várhatjuk a premiert. Köszi, giga321!

11.
11.
markoci555
trailer nem volt valami jó, a játék az viszont valószínűleg az lesz
10.
10.
Dreadlox
feeling a trailer:D ha valaki ugy nézi meg hogy nem is tud semmit a játékról, akkor a teaser elején azt hiszi, "jé elég furcsa fps lesz ez a.... wut?"
8.
8.
#6: Hát nekem az utolsó ilyen játékom, ami hangulatban, kidolgozottságában és játékmenetileg is mindenben passzolt az a Blood Omen2 - Legacy of Kain volt.
7.
7.
game dawe
6.
6.
ArrowCross
Az utolsó vámpíros játék amin játszottam pár másodpercet az a Vampire Rain volt......Remélem ez jobb lesz annál a förtelemnél! http://www.youtube.com/watch?v=VBFzaV-sE7k&feature=fvwrel
5.
5.
giga321
Végre úgy mutatják be a vér szívó testvéreket ahogy azt kell , igazi lopakodás , fejlesztés , vér dögivel , ez bemutat a buzi tvájlájtnak.
4.
4.
felegyi
Van hangulata, még ha nem is annyira parás... nem lesz ez rossz!
3.
3.
Split
Eddig sem a koncepció, sem a teaser nem győzött meg. Közrejátszhat, hogy már csömöröm van a vámpíroktól, de inkább annak tudnám be a dolgot, hogy a Realforge még egyetlen olyan címet sem tett le az asztalra, ami saját ötleten alapult, vagy jó értékeléseket kapott volna. Eddig ez is amolyan Thief / Splinter Cell / Hitman gyurmának tűnik, ami még jól is elsülhet, de ha már a névválasztás sem ment (mert milyen cím már hogy, hogy DARK... egy GTA-t képzeljünk már el CAR néven... :/ ), akkor a játéktól sem várok sokat.
2.
2.
Hondoro
Ez nagyon jonak nez ki. Ha fejleszteni is lehet majd akkor meg vegkepp. Egy kis RPG elem soha nem art :) Varos cim.
1.
1.
DON GONDOCS
Erre kíváncsi leszek, vámpíros-fps, mostmár tudom mi hiányzott XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...