Project Copernicus képek, bajban a fejlesztők

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 25.
  • Képek
Link másolása
A Kingdoms of Amalur fejlesztője - nagy valószínűséggel - végleg lehúzza a rolót. Nem sikerült a pénzügyi nehézségeiket megoldani, így a készülő MMO-juk, a Project Copernicus sem láthatja meg a napvilágot. Pedig az első képek most futottak be a játékból. Nagy kár.

Hiába érkeztek meg az első, kiszivárgott képek a 38 Studios készülő MMO-jából, nagyon úgy tűnik, hogy az Amalur világán játszódó cím már nem láthatja meg a napvilágot. A Rhode Island-i csapatnak nem sikerült gatyába ráznia magát, masszív leépítésekbe kezdtek és anyagi gondjaik támadtak az elmúlt időszakban. Úgy látszik nincs visszaút - a hír bár még nem hivatalos, az érintettekhez közel álló források szerint a 38 Studios és Big Huge Games sorsa megpecsételődött.

A Project Copernicus munkacímen futó alkotásuk mindenesetre ígéretesnek tűnt, pont az év elején megjelent The Reckoning taposta ki az utat előtte, reménykedjünk, hogy valamelyik kiadó még fantáziát lát benne és mentik a menthetőt.

7.
7.
Dreadlox
háát, a koa vizuális dizájnja jobb volt szó mi szó, mint ez a wow-ra hajazó valami, és a kiadták volna, ugysem élt volna sokáig
4.
4.
Ooorky
Amalur egy WoW homeserver élvezeti értékét nyújtotta, jó is, hogy nem folytatják az rp... hack and sl... gagyisinglemmo förmedvények gyártását.
3.
3.
AmreyP
Nagyon nem jön be ez a mesegrafika..mostanában ez lett a menö csak azt nem értem miért jó ez....
2.
2.
Split
Egyszerűen zseniális ez a stílus, sokkal jobb, mint az Amaluré volt! Istenem, engedd, hogy befejezzék! *-*
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...