E3 2012: Avatar Motocross Madness bejelentés

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Kiszivárgott a Microsoft első Los Angeles-i bejelentése, mely az Avatar Motocross Madness-t takarja. A redmondiak első körben két screenshotot tettek közzé a játékból, a végleges lepellerántásra a jövő heti expón kerül sor. Avatárjaink egy benzingőzös motokrossz viadalon indulnak.

Két képet tett közzé tegnap a Microsoft a közelgő Avatar Motocross Madness-ből, mely letölthető címként lát napvilágot valamikor a jövőben. Bár a játék címe még nem hivatalos, a képfájlok neve AMX_Mystery_1 és AMX_Mystery_2 névre hallgat, a bennfentesek szerint biztosan az Avatar Motocross Madness bejelentésnek örülhetünk a jövő heti kiállításon.

XBLA-n éled újjá a Motocross Madness széria, miután az első két részt 1998-ban és 2000-ben adták ki. Egy évvel később a THQ megvásárolta az eredeti fejlesztőket, a Rainbow Studios-t, akik az MX vs ATX szérián dolgoztak egészen a tavalyi bezárásukig.

A két, frissen megjelent kép szerint őrült motorversenyben vesznek rész avatárjaink, ahol nem pusztán az elsőség számít, hanem, hogy milyen trükköket vetünk be a versenyeken.

2.
2.
DON GONDOCS
Rainbow Studios féle motocross madness, régi szép idők.
1.
1.
Gohan
jò pofànak nèz ki..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...