E3 2012: Készül a Ratchet & Clank: QForce

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Nem sokáig pihent a Ratchet & Clank frencsájz - a Sony tegnap bejelentette a sorozat következő darabját, QForce alcímmel. A tengerentúlon Full Frontal Assault névre keresztelt játék visszatér a gyökerekhez, mind az irányítást és a játékmenetet tekintve. Megjelenés ősszel PS3-ra.

Nem hagyta sokáig parlagon Ratchet & Clank kalandjait az Insomniac Games, az amerikai PS Blog bejelentette a QForce névre hallgató epizódot, mely a tengerentúlon Full Frontal Assault néven tölthető le a PlayStation Networkről, míg Európában dobozos formában is megjelenik.

A játék a klasszikus 3D-s perspektívát használ a tavaly megjelent All 4 One-nal ellentétben. A sorozat idén ünnepli tizedik születésnapját, ennek apropóján lát napvilágot a QForce, a sorozat első darabjaira jellemző irányítással és játékmenettel. A klasszikus élményt erősíti a kameranézet, a fegyverek, mégis teljesen innovatív, új módon nyomulhatunk a bájos karakterekkel - erősítette meg az Insomniac vezérigazgatója, Ted Price.

A Ratchet & Clank: QForce megnyerő online szegmenssel érkezik, így barátainkkal vállvetve is végigtolhatjuk a kampányt. A játék ősszel kerül a boltokba és PSN-re.

8.
8.
PortalMan
Már most kötelező vétel :D
7.
7.
metercsiken
Jó kis játék, örülök, hogy lesz fojtatás.
És annak is, hogy dobozos formában jön!
6.
6.
AzRaeL
Az Szép,Még el se jutottam a Ps3as Trilógiához,erre már jön az új rész is :D
wáh ez is várós :D
5.
5.
mark825
3.
3.
sherex
ps vita-ra is jöhetne
1.
1.
keiji maeda
jobb is hogy normális részt kapunk , az all 4 one nem igazán jött be !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...