UPDATE: Videódömping Lipcséből

  • Írta: Shifty
  • 2005. augusztus 18.
  • Videó
Kezdetétt vette az idei Game Convention, melynek helyszíne Lipcse. A srácok nem ülnek tétlenül és ömlesztik magukból a videókat, ezekből tekinthettek meg most párat.

Kezdetétt vette az idei Game Convention, melynek helyszíne Lipcse. A srácok nem ülnek tétlenül és ömlesztik magukból a videókat, ezekből tekinthettek meg most párat.

Elsőként a Shiny újabb Mátrix-os remekéről kikerült trailert vegyük szemügyre, melyben Neo eszméletlen kombóit, repüléseit illetve a filmekből átkonvertált jelenetek tömkelegét tekinthetjük meg. Mindenképpen ajánlatos megnézni, mert jónak igérkezik a cucc!

The Matrix: Path of Neo Trailer HD

Aztán itt van Peter Jackson legújabb filmjéből kiszülő játékadaptáció, a King Kong, melyről egy elég vaskos, közel 110 MB-s stuff került a birtokunkba, amely az idei GC UbiSoft-os konferenciáján örökített meg egy szemfüles egyén.

King Kong Prezentáció

Ezután tegyünk egy kis kitérőt a focivilágba, ugyanis a Konami csapata évről évre egyre jobb Pro Evo Soocer részekkel örvendezteti meg a népet -érkezik az ötödik-, ezzel komoly fejtörést okozva az EA Sport kollégáinak, akik viszont a FIFA sorozattal évek óta egy helyben topognak.

Pro Evolution Soocer 5 Trailer

A nagy zűrzavarban előkerült egy ütős trailer a Spellforce második részéről, melyet a JoWooD csapata dédelget. A srácok kitettek magukért és egy eszméletlenül ütős kedvcsinálót dobtak ki az idei GC-n. Nézzétek csak!

Spellforce 2-Blend of PerfectionTrailer

Végezetül az Xbox 360 bemutatóján készült videójával zárom a sort. A közel 90 MB-s movieban a gép tudását mutogatják a jó népnek, és valljuk be...lenyügőző!:) A tegnapi nap folyamán Daks koma már az gép áráról szóló híreket is leközölte, amit itt olvashattok.

XBOX 360 GUI Video

UPDATE:

Érkezett pár percnyi gyönyör! Lara baba, Commandos: Strike Force, Rainbow Six: Lockdown...

...Lara baba megint hallatt magáról, mégpedig egy nagyon kemény, akciódús trailerrel.

Tomb Raider: Legend Trailer

A nagy sikerű Commandos ezúttal FPS játékként tér vissza, amivel nem is lenne semmi gond, csak ami már nem megy, az nem kellene erőltetni. Jó lesz, szép lesz, de a videó megnézése közben egyértelmű Call of Duty hangulat kapott el. Azért majd kiderül...

Commandos: Strike Fore Trailer

Újabb Rainbow Six sorozat előtt állunk, ami ezúttal a Lockdown alcímet kapta. Csekkoljátok le a videót, mely elég kellemesre sikeredett.

Rainbow Six: Lockdown Trailer

3.
3.
fojesz
Mátrix, King Kong, Pro E S 5.... király! :)
2.
2.
Shifty
Jaja mátrix ütős, de pro evo is kircsi
1.
1.
lewton6
matrix NAGYON ÜTŐS!!!! MUSTHAVE!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...