E3 2012: Hivatalos a Battlefield 3 Premium

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Electronic Arts hivatalosan is megerősítette, hogy prémiumszolgáltatást indít a Battlefield 3 rajongóinak. Az újdonságért egyszer kell fizetni, cserébe exkluzív kiegészítők, fícsörök és korai kipróbálási lehetőségek várják az előfizetőket. Bővebb részletek a jövő héten várhatók.

A tegnapi Sony-féle szellőztetés nem tett jót az Electronic Arts és a DICE meglepetésének, a kiadó idő előtt kénytelen volt megerősíteni, hogy a Battlefield 3 Premium szolgáltatás a híreszteléseknek megfelelőn létezik, és a jövő heti E3-on, vélhetőleg a cég sajtókonferenciáján fogják bejelenteni és bemutatni.

Bár az EA érthető okokból nem közölt részleteket, a tegnap kiszivárgott információk szerint a Battlefield 3 Premiumért egy összegben kell majd fizetni (tehát nincs rendszeres előfizetési díj!) 50 dollárt, illetve eurót vagy 4000 Microsoft Pontot, a rajtja pedig június 4-én, hétfőn várható a következő Battlefield 3 DLC-vel, a Close Quartersszel egyetemben.

A szolgáltatásért cserébe a rajongók két héttel korábban vethetnék bele magukat az új DLC-kbe (később várható az Armored Kill, az Aftermath és az End Game csomagok megjelenése), illetve exkluzív fegyvereket, testreszabási lehetőségeket és funkciókat kapnak majd: utóbbiak közül érdekes lehet, hogy a Premium-előfizetőknek kevesebbet kell sorban állniuk a szerverekhez, és egyszeri alkalommal le is nullázhatják a statisztikájukat.

28.
28.
gameair
Bocsi en tevedtem benne lesz az osszes DLC

http://gamerant.com/battlefield-premium-fact-sheet-tao-151751/battlefield-3-premium-fact-sheet/
27.
27.
Giggsy
#26: SEHOL egy szóval nem írták még, hogy konkrétan benne vannak a DLC-k árai a csomagban. Arról volt még csak konkrétan bejelentés, hogy KORÁBBAN férhetnek majd hozzá a DLC-khez.
26.
26.
Pr0kxY
Ha valóban az összes DLC-t tartalmazni fogja, akkor tuti vétel lesz, mivel egyébként is beszerezném őket.
A kés meg a dupla XP nem érdekel. A statnullázás sem hülyeség, bár nem fogok élni vele, de biztosan használni fogják páran.
OFF
BFBC2-ből is megvenném a SPECTAT cuccot, csak már nem lehet kapni. Ha ahhoz is lennének kiegészítők, plusz extrák, vevő lennék rá. Ki milyen fan...
ON
24.
24.
gyurcio
#23: Igazad van, viszont van pár fan(mint pl. én)aki mindenképpen megveszi az összes DLC-t.Ha erről az oldalról nézzük akkor viszont nekem megéri.
23.
23.
Quent1n
Csak egy dolgot felejtetek el sokan, mégpedig, hogy ELŐRE fizettetik ki a még meg sem jelent DLC-k árát. Nem tudom kinek éri meg, hogy letesz az asztalra x ezer forintot és azt se tudja mit kap majd érte, de hajrá, irigylem akinek erre van fölös 1x ezre! :)

Lehet, hogy külön külön drágábbak a DLC-k és nem is kapod meg őket olyan gyorsan (bár ezt sose értettem miért olyan fontos) de legalább alaposan megrághatod, hogy megéri e az adott kieg az árát neked. Persze ha nem számít a pénz és fontos a gyorsaság akkor nincs mese.
22.
22.
gyurcio
Én nem értem mit p*csogtok?A premium tartalmazza a 5 DLC-t plusz a többi csillivilli cuccot(álcaruhák, early dlc access, stb...).Mivel nekem megvan a B2Karkand csak 4 DLC-t kapok.1 DLC ára 15ajró lesz, 4x15=60, viszont így megvan 50ajróból.Persze ez csak azoknak jó akik mindenképpen megvennék az összes DLC-t.
21.
21.
penyasz
Fizessetek és majd jön a Battlefield 4 év végén cső :D
19.
19.
robogo98
Szerintem megéri.mert most 4000 pont vagy

4 DLC legalább darabját 800 pontért
lehet hogy igy olcsobb de a premiumban hamarabb kapod.meg és még jó pár extra
18.
18.
Necreon
Azért vicces hogy szidtuk az Activision-t a Modern Warfare DLC-k miatt, de ha ebben a csomagban nem lesz benne az összes DLC, akkor az Activision ajánlata még jobb is, amire a vicces nem biztos hogy a legjobb kifejezés, még is az...
16.
16.
gameair
Ennel sokkal elszaltabb arak is vannak mas jatekoknal ha a wow ot nezzuk az inflacio miatt meg dragabb is mint annak idejen pedig evek ota semmi fejlesztes nem tortent benne csak tartalom bovites nem beszelve ott is minden egyes extraert minden alkalommal egy rakas penzt ki kell csengetni.

A DLC is csak tartalombovites amit megveszel egszeri alkalommal fizetsz erte mint barmilyen masik jatek kiegeszitoje.

A premium szolgaltats ilyen formaban, hogy egyszeri fizetest igenyel sokkal jobb koncepcio mit amit mas szereplok csinalnak a piacon a nevemben is benne van csak olyan plussz szolgaltatasrt fizetsz aminek a hianya nem von le semmit a jatekelmenybol akinek tetszik megveszi. Kimelem megegszer Premium szolgaltatasrol van szo nincs az eletnek olyan terulete ahol ne kernenek sokat ezert. Az uj DLC k meg ugytudom ugyanazon az aron jonnek kb mint B2K nem hinnem hogy nagy lenne a difi.
15.
15.
fészpalm
#12: Egyáltalán nem hülye. Te vagy a hülye, ha nem veszed észre, hogy mennyire lenyúlják a pénzed. Elkérik a teljes játék árát. Mondd, szerinted mi éri meg jobban, egy új játék, új élményekkel, vagy pár szaros fegyver és pálya? Mellesleg mi van azokkal, akiknek a Back to Karkand megvan? Visszafizetik a pénzt?! Lószart, újabb lenyúlás. Ez nem több, mint egy teljes játékba ültetett F2P játék. Undorító. De nem baj, legalább marad pénzem másra, valami értékesebbre, értelmesebbre. Akár kevesebbért!!!
13.
13.
Bako
Nem tudom honnan veszitek, hogy ha Premium előfizető vagy akkor ingyen lesz a DLC, ez csak annyit jelent, hogy korábban veheted meg, mint a többiek. Mellesleg én is túlzásnak érzem, hogy elkérjenek érte 15 ezer forintot PC-n, amikor az alapjáték 8500,-.
Hogy mennyire éri meg és kinek kiderül a jövő héten.
9.
9.
ribizly
#4: Ha igaz, hogy még (legalább) 4 DLC lesz hozzá (darabonként ~3000 huf-ért), akkor ez nem annyira rossz ez az ár (csak egyben kifizettetik Veled). Azért cserébe, hogy hajlandó vagy a fejlesztők és a kiadó zsebébe beletolni egy adag $-t (amit bytheway amúgy is befizetnél, csak részletekben), ezzel előre Őket arról biztosítva, hogy igény van arra amit csinálnak, kapsz egy kis prémium szolgáltatást. Valóban megfelelő a kifejezés. Az első osztályon utazók egy repülőn nem mennek más úton mint Te, csak egy kicsit kényelmesebb a dolguk... Ha meg több, mint 4 DLC lesz, akkor egyenesen fantasztikus ajánlat. :)
8.
8.
Onegesius
7.
7.
Necreon
Ha ez tényleg egyszeri dolog, és minden jövőbeni DLC-t megkapok hozzá, akkor még lehet benevezék rá.
5.
5.
adye
Ha tényleg egyszeri fizetésről beszélünk akkor azt hiszem befektetek.
4.
4.
Giggsy
Hát szerintem egy teljes játék ára kurva sok ennyi funkcióért.
3.
3.
KeXxX
#1: Ingyen nem kapod meg a DLC-ket, hanem azokat fizeted ki, + néhány extrát kapsz.
2.
2.
alexcargooo
végül is amennyi cuccot ad lehet hogy megérné a fanoknak.de viszont azt már kevésbé értem az 1# hozzászólóval egyetemben hogy most akkor csak ki lehet próbálni a következő DLC-ket vagy meg is kapjuk ekkora árért?
1.
1.
BrendOoN
De most aki fizet ezért, annak később ki kell majd fizetnie a DLC árakat is, vagy ingyen megkapja őket?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...