E3 2012: Final Fantasy XV lesz a Versusból?

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 31.
  • Pletyka
Link másolása
Újabb érdekes pletyka ütötte a markunkat, az MCV jelentése szerint a régóta halogatott Final Fantasy Versus XIII a korábbi tervekkel ellentétben nem a tizenharmadik rész(ek) mellékága lesz, hanem a Final Fantasy XV. A játék ráadásul nem marad PlayStation 3-exkluzív, jön Wii U-ra is!

A Final Fantasy Versus XIII-at ugyan a Final Fantasy XIII-mal együtt jelentették be (emlékszünk még arra az E3-ra...), azonban a játéknak se híre, se hamva, pedig a várakozásokat alulmúló FFXIII is megkapta már a maga közvetlen folytatását. A pletykák szerint a jövő heti E3-on hallathat magáról az anyag, igaz, nem éppen úgy, ahogy vártuk.

Az MCV úgy tudja ugyanis, a Final Fantasy Versus XIII mint Final Fantasy XV tér vissza a jövő héten, ezt állítólag már megerősítette a Square Enix egy zárt ajtók mögött rendezett, E3 előtti összejövetelen. Az átnevezésről egy kézikamerás videó is tanúskodik, aminek a végéből egyébként az is kiderül: a játék már nem PS3-exkluzív, meg fog jelenni Wii U-ra is.

A kérdés persze az: nem fake a videó?

8.
8.
sleki666
Nekem tetszettek a XIII-ak is. Ha ez annál jobb, márpedig a XIII-2 is tanult az előd hibáiból, akkor nagy durranásra számíthatunk.
Örülünk Vincent :-)
6.
6.
Mortis
Ez mekkora! Készítenek egy mellékágat, aztán hirtelen átnevezik telivér folytatássá. Elképesztő. A fejlesztők nem tanultak a Silent Hill "4" hibájából?
5.
5.
Sun9us
Csak a történet legyen jó, és a karakterek legyenek emlékezetesek. A XIII itt vérzett el. (itt is) Én is úgy gondolom, hogy ez az utolsó esély.
4.
4.
azureknight0715
A final fantasy széria utolsó reménysége. Már bejelentésekor is jobban érdekelt mint a többi ff cím szal ha jóra megcsinálják akkor talán ismét tündökölhet majd a final fantasy világa. Én nagyon várom!
3.
3.
AzRaeL
Nem érdekel engem mi lesz a neve,csak adják ki és olyan legyen mint Versus XIII-ként az se érdekel ha jön WII U-ra..Csak jöjjön mááááár!!! :DDD
Nagy hír,Köszi!.
1.
1.
DON GONDOCS
Ez megis fog jelenni? Akkor már nem lessz tripla FFF-es cím Final Fantasy Forrever.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...