E3 2012: DC Comics + Mortal Kombat = Injustice

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Kiváló bejelentéssel gazdagodtunk az imént, a Mortal Kombat alkotói bemutatták legújabb játékukat, és bár a cím azt sugallja, nem a Mortal Kombat vs. DC Universe visszatéréséről van szó... A NetherRealm vadiúj sorozatot indít Injustice címmel, aminek a főszereplői kizárólag Superman és társai lesznek!

A Warner Bros. Interactive Entertainment és a Mortal Kombat-sorozatról elhíresült NetherRealm Studios az imént bejelentette Injustice: Gods Among Us című verekedős játékát, amely egy új sorozat első felvonása lesz. Az anyag 2013-ban jelenik meg, a premier PS3-on, Xbox 360-on és Wii U-n várható.

A Mortal Kombat vs. DC Universe rossz emlékeit elfeledhetjük, a DC Comics képregény hősei önálló verekedős játékot kapnak, ami persze vélhetően nem kicsit épít majd a Mortal Kombat hagyatékaira. Az Injustice már jóval komorabbnak tűnik, mint a néhány éve megjelent crossover, a sajtóközlemény szerint a történet olyan világban játszódik, ahol a jó és a rossz közötti határ elmosódik. A játék hivatalos honlapja már él, és az első látnivalók is megleshetőek - hány szuperhőst tudsz megszámolni?

 

33.
33.
Batman
Történet pedig biztos, hogy lesz, mivel valami magyarázata csak van annak, hogy egy Harley Quinn pl elver egy Supermant. Ezt a MKVSDC-be jól megoldották a Combat Rage-dzsel, szóval szerintem itt is valami iylesmi lesz.

Amúgy a Marvel vs Capcom is jó játék, csak az a baj, hogy ezek a Capcomos verekedős cuccok nagyon rétegjátékok. Úgy értem, hogy belejössz egy Mortalba hama, de mire megtanulod a Street Fightert addig kihullik az összes hajad. Egyszerű játékos mint én csak nyom össze vissza. Van vagy 3 féle rúgás meg 120 féle kombináció :D
32.
32.
Batman
#31: Szerintem inkább Skinek, mert a filmből készült játékok szinte mindig hanyag munkák :)
31.
31.
meatsuckDD
#29: Hát,ha jóltudom (jövőre talán?) lesz majd egy új MK mozi,az MK Legacy netes sorozat alapján és akkor majd kidobnak egy új játékot,ami a mozit veszi alapul :D Legalábbis a sztorija gondolom.....:D Na meg a skinek:D
29.
29.
Yanez
#27: Szerezz barátnőt,de azonnal!!!
Ami meg a játékot illeti:FUCK YEAH!Ezek a srácok biztos nem fogják lejáratni magukat az MK után.Tisztelem őket már csak azért is,mert mernek újat alkotni a sikeres MK folytatása helyett.Nyálcsorgatva várom már!
28.
28.
Gotham123
én jobban örültem volna egy DC Ultimate Alliance-nek,de ez is oda fog ba_zni :DD
Úr Isten hogy nézz ki Batman!!
27.
27.
Kocsis92
huhh már előre látom milyen jól fog kinézni mozgásban Poison Ivy, Supergirl meg az egyéb képregénylányok a Mortal-nőkből kiindúlva :)
26.
26.
Harkat
#25: Igen, játszottam azzal is. Igazából csak Marveles karakterekkel voltam benne mindig; úgy egész élvezetes és látványos volt nagyon. Viszont ennyiben ki is merült, mivel semmi más nem volt benne.
A MK, és MK vs DC után már szerintem alap volna egy story mód, ahol játszhatsz a fő karakterekkel, és pofás átvezetőket is nézhetsz a csaták közben. Remélem itt is lesz ilyen.
25.
25.
strike19
#23: Arra ott a Marvel vs Capcom.Igaz Capcom-nélkül szerintem neked jobban tetszene.
24.
24.
strike19
Most már tudom mit fogok következőleg a verekedős játékok közül megvenni.Szeretem a DC képregényeket.MK vs DC se volt rossz csak a sok MK fan hiányolta a vért meg a sok brutális Fatality-t.
23.
23.
Harkat
Tetszetős. Bár én inkább Marvel hősökkel akarnék zúzni.
Emlékszem, még kiskoromban volt PS 1-re egy jó verekedős X-men játék. Az volt a kedvencem, mivel rengeteg tag volt benne, és nem csak a jók közül. Én azóta a játék óta várok arra, hogy a mai konzolokra is megjelenik egy jó szuperhősös game, hősökkel és gonosztevőkkel egyaránt játszhatóan.
22.
22.
dcba
Amugy mortal dc-t mer utalja mindenki?Telleg ekkora bukta?En imadtam amig az uj nem jott ki.
21.
21.
dcba
Majd igyekszem koncentralni az arkham 3 ra is.
20.
20.
Wackor
Kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki ebből, de egy biztos. ez a trailer ütős lett!
19.
19.
Dragonborn
Azért remélem Joker és Bane is benne lesz, persze nem a régi hanem a mostan Batman filmekből
18.
18.
Füge
A játék erősen hajaz a Justice League rajzfilm "A Better World" c. részére.
17.
17.
rics92
16.
16.
Batman
#15: Arkham 3-on is járhatna az eszed.. :P :DDDD
15.
15.
dcba
Epp ma jutott eszembe h mien kiraly lenne egy mortal kombat szeru verekedos jatek csak es kizarolag szuperhosokkel.A capcom vs marvel egy rakas csillogo takony de ez jo lesz.Azert ijeszto h telleg ma jart ezen az eszem erre itt van
13.
13.
ikaralyos01
Tulajdonképpen egy Mortal lesz más karakterekkel más hátterekkel és zenékkel? De sebaj mert jó alap. Emlékeztek még a snes-es ► Justice League Task Force-ra?? Ezt most annak a játéknak a remake-jének is tekinthetjük.
http://www.youtube.com/watch?v=a5NhKOL8rh4
12.
12.
KeXxX
#11: Vasember a ruhája miatt szuperhős. Meg amiatt amit a ruha tud.
11.
11.
Richi12
#9: vasembernek sincs azt mégis...
gyakorlatilag vasember az a marvelnél mint batmen a dc-nél!!!
képregényhősök mind a ketten és ezen nem kell összeveszni
10.
10.
SLi
#9: Egyáltalán nem szükséges, a jelmezes, maszkos "bűnüldözők" is annak számítanak.
9.
9.
meatsuckDD
De csak akkor beszélünk szuperhősről,ha van valami szuperképessége:D
8.
8.
Batman
#7: Pont ezek azok amik szuperhőssé teszik.. Jaa meg, hogy több esze van mint az egész Igazság Ligájának ;)
7.
7.
meatsuckDD
A Mortal Kombat vs. DC Universe egy guriga takony:D Nekem egyáltalán nem jött be....:D De ez talán faszalesz,ha a Mortal-t veszik alapnak:D Batman pedig nem szuperhős,csak egy jelmezbe bújt kulák,szuperkütyükkel:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...