E3 2012: Infók és előzetes a PC-s Dark Soulsról

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 31.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett a Dark Souls számítógépes változatának legújabb előzetese, emellett a Namco Bandai végre formálisan is bejelentette: nem muszáj a Games for Windows Live-ra szavaznunk a játék elindításához, a Prepare to Die Edition a Steamről is megvásárolható lesz.

Bár a Namco Bandai a kezdeti örvendetes bejelentés után alaposan leizzasztotta a PC-s játékostábort, mikor kijelentette, hogy a Dark Souls: Prepare to Die Edition csak a Games for Windows Live rendszeren keresztül lesz játszható, szerencsére informális keretek között ezt már jó előre cáfolta a cég.

A minap viszont hivatalosan is bejelentette: nem kell a Microsoft rendszerét használnunk, a játékból lesz steames változat is; a Dark Souls: Prepare to Die Edition számítógépekre augusztus 24-én jelenik meg, míg a konzolos kiadás valamikor télen jön. Akkor sem kell aggódnod, ha PS3-ra vagy Xbox 360-ra már megvetted a játékot, a PC-s változat (illetve a Prepare to Die Edition) plusz tartalmai, így az új ellenfelek, NPC-k és területek DLC formájában is elérhetővé válnak. Ez a csomag az Artorias of the Abyss címet viseli, és szintén télen mutatkozik be 15 dolláros, illetve 1200 Microsoft Pontos áron.

Az anyag kapcsán a minap befutott a legújabb előzetes is, csekkoljátok! Köszi, Kupo!

7.
7.
Ricskoo
ps3-on toltam, elég néhéz játék de azért kilehet tolni :)
6.
6.
hedzsooo
Izlesek es pofonok... Nekem bejon, jo lesz ez, plane a Windows Live nelkul! :D
2.
2.
speeder97
Xbox-on nem bírtam idegekkel, majd most pc-n újra nekiesek. :)
1.
1.
JcGross
Hát ez a trailer pont nem fogott meg. Várom mert szeretem az ilyen hardcore dolgokat de azért nem számítok sokra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...