E3 2012: Megerősítve az új Gears of War

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
A Game Informer címlapját idő előtt leleplezték, hogy a hétfői Microsoft-konferenciát már mindenki úgy nézze: bemutatják az új Gears of Wart. A játékról nem tudunk semmit, annyi biztos, hogy még Xbox 360-ra készül - talán ez lesz az előzményeket feldolgozó trilógia nyitánya?

Bár a Game Informer saját bevallása szerint is csak később szokta felfedni az aktuális címlapját, ezúttal kivételt tett a szerkesztőség, és jó előre elárulta, hogy a legújabb szám főszereplője az új Gears of War lesz. A játékot a Microsoft hétfői E3-as konferenciáján fogják bemutatni mozgásban, és Xbox 360-ra fog megjelenni: a Game Informer is csak ekkor veszi le a sötétítést a címlapról, egyúttal a srácok megmutatják a másik borítót is - merthogy rögtön dupla artworkkel gazdagodunk az új rész kapcsán.

Bár további konkrétumok nem láttak napvilágot, a legfontosabb kérdésre a Game Informer is felhívta a figyelmet: vajon a borító alján ki van leláncolva, és hol raboskodhat a kolléga? Míg gondolkodtok, emlékeztetünk Benneteket az elmúlt idők egyik legfontosabb idevágó pletykájára: állítólag a Bulletstormról ismert People Can Fly készít trilógiát a Gears of War előzményei alapján. Ez lehet az első felvonás? Kíváncsian várjuk a hétfő estét!

Köszi, NemTudomMiLegyen és ampeeer!

62.
62.
markoci555
bakker akkor erről is lemaradok, még a 3-at se próbáltam ki de már adják az újjat, szerintem nem kéne.
59.
59.
kopic
Új Gears of War YES YES YES YES YES YES!!!!!!!!!!!!!!!:)
58.
58.
SSJ Gábriel
Bilincsben van... Mi van ha ez a múltat fogja bemutatni?
Mi van ha a képen Marcus van akkor,amikor börtönbe viszik?
(élénk fantáziám van)
56.
56.
Bandee0817
dehogy lenne jobb
55.
55.
Néha azért elszomorodom, hogy lehet, jobb lenne ha kihalna mégis az emberiség... A természet tekintetében mi lennénk az elfogadható polgári áldozat és bassza meg, igazuk van a Reapereknek, inkább jöjjön a ciklus megint ! :DDD
54.
54.
NinjaNorb
#41: Majd nyáron:D Ott azért érthető mert te vagy az egyszemélyes hadsereg aki ledarál mindenkit:D
53.
53.
Bandee0817
Neked szar. Q3 után nem csoda h leszarozod... Nem egy kategória a kettő... De kinek a pap, kinek a paplan, kinek a lánya... Jó főnök, felírom a homlokomra xD
51.
51.
Bandee0817
nem konzolon codozok, pc-n xDD hát ha ellentmondásos, ha nem, ez igaz :D persze ez nem tartozik ide csak mondom, mert sokan az 3e-s dpi-s egerekkel vannak megáldva h húú mi jó xD attól nem pro vki :D én értek mindent :D tisztában vagyok vele, annyit hoztam ki az egészből eddig is h lehet pc-n nehezebb játszani gearsel is, de ha ráérzel akk az már skill
48.
48.
Bandee0817
ez igaz, de egyre több van ami miatt már nagyon megfontolandó az a xbox360 :D
47.
47.
Mortician
#44: Azért nincs PC-re a többi rész, mert kellenek a húzócímek Xbox-ra, pláne, hogy jóval kevesebb van, mint PS-re. Azt hittem ez már mindenkinek világos. :)
46.
46.
Bandee0817
meg annak is h ki okvetetlenkedik... ;) az unokaöcsés meg arra ment h kedves barátunk szerint multiban sokkal nehezebb meg hűű de ecet. szóval nem kollektív támadás volt, csak ha ismerem mi a dörgés ne akarjon bizonygatni nekem mást.
45.
45.
Batman
#44: Tipikus az az ember vagy, aki azt hiszi, hogy idősebb mint az átlag és ettől ő bölcsebb is. 2 évvel vagy idősebb nálam, de ez lényegtelen, mert nincs korhoz kötve a vélemény.

Te jöttél azzal, hogy az unokaöcséd szarrá lő mindent. Ez egy közösség. Itt minden szónak jelentősége van, így lehet, hogy páran nem díjazzák ezt a beszólást. Én csak egyszerűen élvezem a játékot, míg te valszeg azon görcsölsz, hogy első legyél mindenhol. Na de mindegy is. Jőjjön a játék, de maradjon XBOX exklúzívnak :)
44.
44.
Bandee0817
lehet sokra :D na de mégis ti vagytok megálldva a dologgal... én csak mondtam h miért nincs pcre meg h sztem korrekt volt 1nek irányítása... ti jöttök h így kontroller úgy kontroller xD nem vitázok 15 évesekkel
43.
43.
Mortician
#40: Hű, akkor Te már sokra vitted az életben... ;D
42.
42.
Batman
#40: Magyarul te király vagy, a konzolosok meg szarok az autocélzás miatt. Vágom.
41.
41.
Batman
#39: Hát az nekem fel se tűnt :/
Toltad már a Max Payne 3-at? Na abba vannak olyan auto célzások, hogy annak nem adsz fejlövést akinek nem akarsz :)
40.
40.
Bandee0817
én nem érvelek semmivel, elmondtam a véleményemet. ha pro vki, nem auto célozgat. codban multinál szted pc-n van? 800 dpi-s tescos egérrel mindnek véresre fújom az orrát. csak skill... ;)
39.
39.
NinjaNorb
#37: Mind a 3ban van meg az összes konzolos játékban csak általábban a beállításokban ki lehet venni gearsbe meg haloban pont nem ezt nem is értetem mikor még a codba is ki lehet kapcsolni:S
37.
37.
Batman
#32: Milyen auto célzásról beszélsz? Az a király, hogy manuális célzás van a játékba. Na erről ennyit.
34.
34.
Bandee0817
hűű de nagy dolog.... xD ne mutasd már be nekem
32.
32.
Bandee0817
hát nemtudom, nekem teljesen korrekt volt az irányítás pc-n :O kontrolleren meg konzolon jóhogy könnyebb, auto célzással... még a 4 éves unokaöcsém is végigjátsza úgy xD
31.
31.
hakydakillah
29. olvastam, de ez olyan mint a manga, vagy képregény olvasás – néha jobb látni, mint olvasni :-D
28.
28.
hakydakillah
Jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de várom. Legyen még vagy ezer része, nem zavar, nekem ez nem rókabőr, hanem egy zseniális játék „folytatása”. Ráadásul a történetet lezárták, viszont a kezdetekről nem sok infónk van, szóval remélem tényleg egy előzményt kapunk. A játék multija meg egyszerűen megunhatatlan, több 100 órám van benne. Hiába kerestem, még nem találtam hasonló multit, mely ennyire lekötött volna.

3. nekem meg elfolyt a magzatvizem :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...