E3 2012: Első képeken az F1 2012

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 31.
  • Képek
Link másolása
A Codemasters kiadta az idei Forma 1-es szezont feldolgozó videojátékának első képkockáit, amiken megcsodálhatjuk az aktuális versenygépek kinézetét. A grafika sokban nem változott, de ugye a részletekben van a kutya elásva. Az expón már játszható lesz az F1 2012.

Immáron harmadjára hozza el nekünk a Codies az autóversenyzés királykategóriájának játékváltozatát, ha a PSP-re készült bemelegítést nem számoljuk. Az biztos, hogy a rajongók idén szeptemberben is szaladnak majd a boltokba, a szimulátorrajongók pedig úgyis rFactoroznak. Az alábbi képek az Amerikai Nagydíj pillanatait mutatják - mi más lehetne terítéken a Los Angeles-i E3-on.

A játék már játszható lesz a jövőheti expón, a Warner standján - minő véletlen: pont az USA GP-be kóstolhatnak bele. Sekikem filmek biztosra vehetők. Az F1 2012 szeptemberben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

18.
18.
Batman
Pedig a multi a legjobb rész az F1-nek. Hogy jól vezess ismerned kell az összes pályát és elég egyetlen kis hiba és lehet, hogy az ellenfeledet soha nem éred be.
Ha kultúrált környezetben, valóban a másikra figyelve játsza az ember, akkor minden perce izgalmas.
17.
17.
Call of Formula egy Duty :)

Mondjuk tudtuk előre, hogy ez lesz, de azért amikor szembesül vele az ember azért elsírja magát ( és nem örömében :) ...
16.
16.
ATi0021
Örülök, hogy jön az új éved is, de nagyon remélem, hogy kijavították a 2011 hibáit. Számomra a legfontosabb egy jó karrier rész lenne. Vagyis jó lenne ha a szerződés rugalmasabb lenne, akár több éves is akár előteszteléssel a lehetséges új csapatnál. Itt megemlíteném a téli teszteket amik akár egy kisebb előnyt is adhatnának, vagy hátrányt. És az interjúk sokkal változatosabbak lennének. Mondjuk, ha átmegyek tavalyi Hamiltonba és elzúzom sorra Massát akkor kérdeznének erről, vagy hogy ha sokáig én nyerek és másik éven vagy versenyen sokat visszaesek erről is stb. Jó lenne egy minimum 10 éves karrier lehetőség, már csak azért is hogy legyen idő felküzdeni magukat top csapatba és megdönteni MSC VB cím rekordját. Végül ami tavaly nagyon szúrta a szemem azaz erősorrend. Azért jó lenne ha a Force India nem mindig utolsó lenne a Marussia, HRT, Caterham meg a versenysor végén maradna a ToroRosso stb csapattal. Mert tavaly egy vicc volt mikor a Buemi top 3ba volt vagy a Williams elöl. Ok Williams idén hihető, de a tavalyi az még top10re se nagyon volt jó.

Multiplayer miatt szerintem semmi értelme megvenni vagy számolni vele. Úgyis mindig van olyan h.lye gyerek aki azt hiszi Dirt Showdownt játszik. Coopot meg nehézkes összeegyeztetni, ha nem csak játék az élete valakinek.

A képeket illetően a McLaren orra már nem ilyen szép. Mondjuk szép lenne, ha a fejlesztés során az autónk külseje a valósnak megfelelően változna. :)
15.
15.
Ez ugyanaz mint a előző kettő. Még a aranyfos post process effekt is rajta van!
14.
14.
Gaboo77
Hű de szép! Imádom az F1-et de eddig mindegyik játék ráébresztett, hogy mennyire nem tudok vezetni. Valahogy a Rally játékok jobban kézre állna nekem. :)
12.
12.
shifteeh
#9: megelőztél, így én már csak ennyit teszek hozzá: +1 :)
11.
11.
hakydakillah
Nekem az első próbálkozásuk sokkal jobban bejött, mint a tavalyi. Remélem Schumacher be lesz szépen programozva, hogy a legtöbb versenynél technikai okok miatt behaljon a kocsija :-D
9.
9.
sunstreaker
GRID 2 kéne már ide, nem F1 - ek orrba szájba...
6.
6.
KeXxX
#5: még hivatalosan nem kezdődött el. ezért nincsenek videók.
5.
5.
Vopesz
Valaki világosítson már fel, hogy mi ez a sok e3-as hír?? Most én vagyok a retardált és lemaradtam arról, hogy már elkezdődött, vagy mi?
4.
4.
Batman
Remélem a multiplayerre rágyúrnak. Elég káosz így játszani, jó idióták minden játékba vannak, de azon javíthatnának, hogy ha valaki keresztbe forgat és végighúz engem úgy, hogy én előtte vagyok, akkor ne én kapjak büntetést :D
Vagy valami szellemautós multit kitalálni.
3.
3.
alexcargooo
nem néz ki rosszul...remélem lehet benne csinálni tömegbalesetet:DXDamugy eddig még egy F'-el sem játszottam.jó játék?
2.
2.
csoni825
jöhet csak fusson el a gépen xD
1.
1.
Diego1994
De könyörgöm, Vitára miért nem jön? :(
Nem hiszem el!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...