E3 2012: Folytatást kap a Sports Champions

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha minden vágyad az, hogy PlayStation Move-val a nappalidban sportolj, ahelyett, hogy kimennél a szabadba, a Sports Champions 2 tökéletes választás lesz. A Zindagi Games és Sony San Diego tökéletesíti a két éves hagyományt, amely főként a precízebb irányításban érhető tetten.

Az első Sports Champions még 2010 szeptemberében látta meg a napvilágot, az első PS Move-os címek között. A folytatásban ismét egy rakat sportágat próbálhatunk ki - az első képek alapján síelés, golf, teke, tenisz, ökölvívás és íjászat biztosan helyet kap a játékban, meg egy sor más birok is. Az egyjátékos elfoglaltságok közé tartozik a Cup Play, a Free Play és az Arcade Challenge is - minden, amit korábban megszokhattunk.


Ha kisebb társaság verődik össze otthonunkban, akkor a Party mód mindenképp a kedvenceink között lesz. Bármilyen meccset és sportágat választhatunk és mehet is a többfordulós pontvadászat - bonyolíthatjuk a dolgot némi alkohol elfogyasztásával, de ez már nem a sajtólevél része.

A Sports Champions 2-ben elfelejthetjük a hárompontos Move-kalibrálást, az új avatar-rendszer segítségével könnyedén belevethetjük magunkat a játékba. Az első képek és a debüt trailer már megérkezett, a végleges játék ősszel fog PS3-ra.

4.
4.
Yanez
Hát ez nálam kurva nagy hir!Már az elsővel is hihetetlen sok időt töltöttem,pedig csak egy Move kontrolerrel toltam,de most már kellesz még egy :) És a legfőbb:legyen benne már online mód is!Az elsőből NAGYON hiányoltam,és ahogy elnézem a trailert itt se nagyon van :(
3.
3.
keiji maeda
sielést már látom hogy majd hanyagolni kell .... de a bowling legalább lesz benne :)
2.
2.
keiji maeda
hát jó a sport championship, de nekem az nem tetszik benne hogy a röplabda helyet ami szerintem baromság rakhattak volna pl a bocce -ba ött pályát meg a többibe is :) szóval jó lenne nem olyan sportot belerakni amit ugyse tud mégcsak icipicit sem visszaadni , hanem akor már legyen benne darts , bowling meg ilyenek :)
1.
1.
Quent1n
Na ez várós! :) Ha hozza az első rész színvonalát (és miért ne hozná?) akkor must have!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...