Intel Digital Home PC Contest 2005

  • Írta: Daks
  • 2005. augusztus 19.
  • Rendezvény
Link másolása
Az Intel idén Koreában rendezte meg a Digital Home PC Contest névre keresztelt versenyt, melyre kreatív, házi építésű PC-ket vártak.
Az Intel idén Koreában rendezte meg a Digital Home PC Contest névre keresztelt versenyt, melyre kreatív, házi építésű PC-ket vártak.

A díjazottak:

Akváriummal díszített modern gépház, mely beleillene egy trendi csajlakásba, de remekül nézne ki egy sci-fi paródiában is. Vízhűtés, a szó legszorosabb értelmében... :)

Hi-fi berendezésnek álcázott PC, bakelit lemez lejátszóval. Ha jön a rendőrség házkutatásra, jól át tudjuk verni őket... :)


Asztalba épített számítógép, mely remekül illik egy modern stúdiólakásba. Szép és ötletes.


Gyönyörű, modern gépház, mely a hi-fi berendezésekhez hasonlóan több elemből épül fel. Szerintem kicsit gyenge egy ilyen rendezvényre...

Kanapéba épített számítógép kiváló konfortérzettel. A billentyűzet és a monitor 1-1 kispárnába lett süllyesztve, úgyhogy ajánlatos minden vendéget előre figyelmeztetni, hogy ne üljön rá :). Amúgy hasonlóan remekül funkcionál egy esetleges házkutatásnál. :P

A "Gép a képben" névre hallgató mini PC levetkőzi az eddig megszokott külön monitor - külön gépház elvet, mivel az egész masina egyetlen elembe lett beépítve. Sajnos láttunk már ilyet, kereskedelni forgalomba is több hasonló PC kapható.

Végére maradt egy igen érdekes próbálkozás. Az alant látható gép egy normális PC, kívülről csempetörmelékkel díszítve. Érdekes...

1.
1.
BunDevil
Nagyon jó gépek. Az asztalba épített, meg a Media Center gép is szerintem jó próbálkozás. A kanapés nehéz lehetett és nem sikerült eléggé szerintem. De a csempetörmelékes is érdekes vállalkozás :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...