E3 2012: Ingyenes lesz a DOTA 2

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 1.
  • Bejelentés
Link másolása
Free-to-play modellben rajtol el a DOTA 2 végleges verziója, ami azt jelenti, hogy az új idők szavához hűen bárki díjmentesen hozzáférhet majd a játékhoz. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne fizethetnénk érte, sőt a DOTA Store-ból valószínűleg előbb-utóbb kénytelenek lesznek vásárolni a játékosok.

A Valve nem jelent be új címet a jövő héten (elvileg), viszont a már ismert címeit kiviszi a kiállításra. Kint lesz a DOTA 2 is, amiről fontos bejelentés érkezett a reggel: a játék free-to-play modellben lesz játszható, fizetni csak a DOTA Store-ban kapható felszerelésekért kell majd a rajt után!

A Valve sajtóközleménye szerint a játék végleges változata valamikor idén válik elérhetővé, és alapesetben nem kell érteni fizetni: a Steamről bárki ingyen letöltheti az anyagot, és annyit játszik vele, amennyi jól esik. A megjelenésre való felkészülés részeként a cég elindította a DOTA Store-t, amiben a játékhoz mindenféle kiegészítőt vásárolhatunk aprópénzért.

A Store-ban hivatalos, a Valve által készített apróságokat és a Steam Workshop támogatásával rajongói felszereléseket is találunk, ráadásul már most elkezdhetünk vásárolni, még akkor is, ha nem vagyunk a jelenleg zajló béta játékosai. Persze a korai hozzáférésnek is megvan a maga módszere: a 40 dolláros Early Access itemcsomag megvásárlásával már most nekieshetsz a DOTA folytatásának.

6.
6.
adye
#2: Nekem is úgy rémlik mintha ezt már olvastam volna... Nem akarok hülyeséget mondani, de talán pont itt. Sebaj, örülünk neki!
5.
5.
pjoco
League of Legends méltó vetélytársa lelt! :)
4.
4.
Callation
Ingyen lesz és ha unjuk már a Ghastly Gibus-unkat vehetünk új sapkákatXD
Mind1 kifogom próbálni
3.
3.
markoci555
na hát így már biztos ki fogom próbálni
2.
2.
biohazard rex
Ez nem volt újdonság és titok sem, hiszen maga Gabe Newell már Április elején bejelentette, hogy F2P lesz a DOTA 2.
1.
1.
kiskenguru
Vannak csinos design cuccok, de ha jól tudom battlepointokat ha gyűjtöd vagy mi a neve, akkor be is válthatsz itemeket díjmentesen. Persze meg van szabva hogy mennyi pontot szedhetsz össze egy héten, mint ahogy a TF2 ben is meg van határozva hogy egy héten maximum hány item eshet ki neked.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...