E3 2012: Úton a Hitman HD Collection?

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 1.
  • Pletyka
Link másolása
Egy olasz webáruház szerint októberben jelenik meg PS3-ra a Hitman HD Collection, ami a sorozat második, harmadik és negyedik részét tartalmazná egy lemezen. A Square Enix nem nyilatkozott még a hír kapcsán, de tulajdonképpen nem lenne semmi meglepő egy ilyen gyűjteményen...

A Hitman Absolution november 20-án kerül boltokba, nem lenne meglepő a Square Enix részéről, ha Hitman-gyűjteménnyel próbálna kedveskedni a rajongóknak és az újoncoknak az ötödik rész megjelenése előtt. A 16Games nevű olasz áruház szerint a kiadó pontosan erre készül, az üzlet weboldalán olvasható hirdetés azt írja: október 15-én érkezik a Hitman HD Collection.

A reklám a cikk megírásának pillanatában még mindig ott figyel a honlapon, ráadásul dobozképünk is van róla: ez alapján a Hitman második, harmadik és negyedik része (Hitman 2: Silent Assassin, Hitman 3: Contracts és Hitman: Blood Money) kapna helyet a Blu-ray lemezen, HD-felbontásban természetesen. A csomag nyomott áron jelenik meg a híresztelések szerint, már csak azt kéne tudni, mit lép erre a Square!


6.
6.
JcGross
#2: Hát, általában a HD collection nem jelent semmit, csak hogy fut PS3-on és X360-on, grafikailag semmit nem turbóznak rajta (mondjuk anti alias vagy ilyesmi). De PC-re ott vannak külön-külön, úgy tudom tökéletesen futnak Win7-en.
5.
5.
joshfeed
A GOG kiadta nemrég az 1-2-őt
4.
4.
keiji maeda
igen ugy lenne igaz collection ha az első rész is kapott volna rajta helyet
3.
3.
Gorre
Gondolom nehéz lenne az első részt is rátenni.....
2.
2.
Split
PC-re venném, de általában arra nem jelenik meg HD Collection. :/
1.
1.
herrluciff
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...