E3 2012: Februárban érkezik a SimCity, új képek

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 2.
  • Megjelenés
Link másolása
Bár érdemi anyagot még nem kaptunk az új SimCity kapcsán, az Electronic Arts finoman elkezdte a játék promózását, első körben kiadott néhány friss képet az anyagról és egy körülbelüli megjelenési dátumot is ellőtt. Hétfőn a Maxis remekét illetően is okosabbak leszünk!

Ma már nem divat számozni a folytatásokat, reboot címén bármit el lehet adni, ezért az új SimCity is csak "simán" SimCity lesz: ahogy arról korábban beszámoltunk, a soron következő rész vadiúj motorral, még több online fícsörrel és életszerűbb felállással várja a rajongókat. Az Electronic Arts természetesen az E3-on is bemutatja a játékot, a SimCity a kiadó hétfő esti konferenciáján is ott lesz.

Remélhetőleg végre valami ép gameplay anyagot is kapunk a játékból, addig is felvezetésként álljon itt három kedvcsináló kép, amik bizonyíthatják, mire képes a Maxis 10 évnyi szünet után. Mindezzel együtt az Electronic Arts megerősítette, hogy a SimCity 2013 februárjában kerül a boltokba - talán hétfőn még pontosabb dátumról írhatunk majd.

9.
9.
drat576
nem nagyon tetszenek ezek a képek, már a 4 se jött be, igazán a SimCity 2000 és a 3000 az amiket szerettem
6.
6.
"E3 2012: Februárban érkezik a SimCity, új képek"
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő
5.
5.
dareal
ah, gimme now. no addig most lépek egy kis cities xl-t tolni :)
4.
4.
Cooper911
2.
2.
d15a5t3r
Az első kép tiszta Sims 3-nak tűnik. A színek, az utcák. Egyébként nagyon makett kinézetű. Persze korai anyag lévén még sokat változhat az összkép.
1.
1.
Split
Depth of Field még eléggé sutácska, mint ahogy a tűz is, de a szmogos város szürkés-ködös bevilágítása igen megkapó! :D
Jó lesz ez, ha kipofozzák a grafikát. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...