E3 2012: Képeken a Splinter Cell hatodik része!

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 4.
  • Képek
Bár a Ubisoft sajtókonferenciája csak éjfélkor várható, úgy tűnik, jó előre sikerült lelőni az egyik meglepetést: a korábbi pletykáknak megfelelően érkezik a Splinter Cell hatodik része, ami a Blacklist névre hallgat. Már befutottak az első screenshotok is, azonnal vessetek rájuk egy pillantást!

A francia Gamekyo lőtte le a meglepit, noha már korábban is hallhattunk pletykákat a Splinter Cell hatodik részéről. Az E3 előtt felröppent híreket a lap is megerősítette: a játék neve Splinter Cell: Blacklist lesz, és Sam tényleg jobb formában van, mint valaha. A képek alapján a Közel-Keleten járunk, alig várjuk a hivatalos bejelentést!

6.
Fontos 96
A képek alapján nekem az jön le hogy inkabb TPS cover to cover lesz mint SC. Fényes nappal osztja a halált. Conviction is ilyen lett, jó játék az is. De én inkább a lopakodós SC-ket szeretem.
5.
ALpH4
ruha nem tetszik anyira de jol néz ki

4.
Raatkainen
Azon a Sam arcon még dolgozni kell, de minden más abszolút jól néz ki!
2.
-T0ng-
És igen...mióta várom ezt a bejelentés...és a játék mesésen néz ki. Már a képekből is adja a kém fílinget. Ráadásul, ha jól látom a utolsó képen az Antonov AN-225 pocijában van berendezve a bázis:D Kiiiirááály:D
1.
bodortamas1
Még egy jó hír :)
Ez is várós!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...