E3 2012: Játékmenet közben a Halo 4

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 4.
  • Videó
Link másolása
Lezajlott a Microsoft konferenciája, a show első bemutatója a Halo 4-é volt, ahol némi élőszereplős felvezető után valódi ingame pillanatokat is átélhettünk. A 343 Industries úgy látszik hű marad a Bungie-féle hagyományokhoz - Master Chief lazább, mint valaha. Vessük bele magunkat!

Cortana barátnőnk folyamatosan tartja velünk a kapcsolatot, miközben hősünk új ellenséges technológiákkal néz szembe, amiket a Forerunners névre keresztelt brigád dörgöl az orrunk alá. A látvány teljesen lehengerlő, ami érthető is egy Xbox 360 exkluzív cím esetében. Megjelenés idén ősszel!

15.
15.
Zombiekiller6
#13: én azt nem jelenteném ki hogy a legjobb játék egyről sem, mindenkinek a kedvenc játéka a világ legjobb játéka lehet hogy fura de nekem pl a sorrendem így van:
1. black ops
2. battlefield 3
3. dead island pedig a dead island nem egy nagyon híres játék
12.
12.
Avander
#4: Akkor nem figyeltél, mert nem kötöttek békét. A Halo 2-ben Master Chief megölte az egyik prófétát. Mivel az elitek feladata elsősorban az volt, hogy a prófétákat (vezetőket) védelmezzék, és ezt el bukták, ezért a Szövetség kitagadta az eliteket, és helyükre a Brutok léptek (nagy goromba szőrös). Innentől kezdve a Szövetség szemében most már az Elitek is ellenségek, és el is kezdték ölni az Eliteket.

De még mindig a Halo 2-ben, az Arbiter az "orákulummal" való találkozás után rájött, hogy nincsen semmiféle "Nagy Utazás", humbug az egész. Ezek után az Elitek az emberek oldalára álltak azért, hogy a Szövetséget megállítsák (Halo 3). A Halo 3 végén legyőzték a prófétákat, szóval az Elitek és az emberek elköszöntek egymástól.
DE! Attól, hogy az éppen hatalmon levő prófétákat megölték, attól a Szövetség vallási nézete megmarad, és egységes maradhat mint Szövetség. Új vezetőket választanak és probléma megoldva. Elég egyértelmű volt hogy a Szövetség benne lesz a folytatásokban tehát nem "rókabőr húzás". Csak tudni kell jól angolul és átgondolni a látottakat. :)
9.
9.
ilor14
#8: Baszki nem is vagyok igazi rajongó :/ :(
De limitált kiadás meg lesz :)
8.
8.
Andrew
#7: 2012 November 6. Két napot tévedtél :D
7.
7.
ilor14
Én a kampányról nem is nézek videót,inkább legyen meglepetést mit dobnak össze a srácok :) megjelenés mikor lesz? November 8?
6.
6.
Bako
Itt is jönnek a Reaperek :)
5.
5.
AzRaeL
Nem csípem a Microsoft-ot,de el ismerem nagyon jól néz ki ;)
4.
4.
rics92
a covenantok mi a fenét keresnek ott?? Nem békét kötöttünk velük?? Nagy HALO rajongó vagyok de ez nekem inkább rókabőr húzásnak és Crysis 2 copynak tűnik....ettől függetlenül kíváncsian várom :)
3.
3.
shooter1234
#1: Az nekem is b*szta a szememet. xD
1.
1.
SCR3AMN00B
Nagyon jól néz ki:) Mondjuk én multis vagyok.. Az egyetlen dolog ami nem jött be annyira az a kocka alakú távcső.. na ennél retardáltabb dolgot..xD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...