E3 2012: Splinter Cell: Blacklist bejelentés

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 4.
  • Videó
A Microsoft sajtókonferenciáján hivatalosan is bemutatták a Splinter Cell: Blacklistet, a sorozat hatodik részét. A játék jövőre jelenik meg, és bár a platformlista még nem ismert, az biztos, hogy Xbox 360-on Kinect-támogatással jön az anyag. Gameplay felvételünk is van róla természetesen!

A játékból megmutatott demó az iráni-iraki határon játszódik, Sam Fishernek egy terroristavezért kell elkapnia, hogy a Blacklist terroristacsoportot megfékezze. Emberünk egy táboron caplat át, most már mozgás közben is képes ölni, a legfrankóbb mozdulatokat be is lassítja a rendszer. A játék Kinect-támogatást élvez, természetesen a hangvezérlés jön képbe ezen a téren elsősorban: meglehetősen impozáns, mikor Fisher kiáltással vonja magára a figyelmet, hogy tőrbe csalja ellenfelét. A játék 2013-ban érkezik, a kampány mellett visszatér a co-op és a Spy vs. Merc mód is.

11.
Raatkainen
Egyértelműen látszik, hogy a Chaos Theory és a Conviction elemeit keverték össze, nekem nagyon tetszik! Kár, hogy a jó öreg Michael Ironsideot lecserélték mint szinkronhangot.
10.
JcGross
Hát ez a játékmenet eléggé nagy csalódás. Nagyon remélem vissza jön a régebbi lassabb játékmenet (legfőképp a testek mozgatását szeretném visszakapni). Amúgy emlékszem az első, korai Witcher II videókra, ott sem a végleges szinkronszínész hangja volt hallható, hanem valami ideiglenes szinkron (amúgy Grim hangja sem a régi) De han nem Ironside lesz Sam hangja én nem veszem meg (főleg ha ilyen akció-orientált lesz).
9.
The Lone Drow
#8: Én is ezt szúrtam ki legelőször. Remélem, hogy mire kijön ő lesz a hangja. Egyébként nagyon jól néz ki, várós az egyszer biztos, azt is remélem, hogy lesznek olyan pályák, ahol a régi játékmenet is visszatér...
8.
Sogi
Reménykedtem, hogy a régebbi, lassabb játékmenet kerül előtérbe, de ezzel sincs bajom. Viszont a falmászás már sok, és nem Ironside Fisher hangja?!?!?! WTF
7.
drat576
#6: a Binary Domainben Kinect nélkül is volt Voice Command
6.
Sniper Fox
Durva lesz. Ez a hangvezérlés szupi dolog de attól még mindig nem látom értelmét a kinectnek.
5.
giga321
Lemaradtam róla de hál isten itt van nagyon büntetős.
4.
sherex
3.
Ventus
Na most már nekem is megvan a legjobban várt cucc.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...