E3 2012: Mozgásban a Call of Duty: Black Ops 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 4.
  • Videó
Link másolása
A redmondiak és az Activision barátsága még egy évig kitart - ismét egy hónapig Xbox 360-exkluzívak lesznek a Black Ops 2 DLC-i, ahogy azt már évről-évre megszokhattuk. Az esti show-n egy delejes gameplay demóval képviseltette magát a Treyarch - a shooter hozza a kötelezőt.

A konferencia végére tartogatták ütőkártyájukat a szervezők - perceken át élesben is megcsodálhattuk az idei Call of Duty-t. A jövő hadviselése legalább olyan pergős, mint az múltban. A valóságban a tervezőasztalokon heverő vívmányok porig rombolták a nagyvárosokat, hősünknek az elnököt kell biztonságba vinnie. Nem lesz könnyű feladat - folyik a nagybetűs háború földön és levegőben is. Számítógépek, robotok nyertek tered, de a lényeg még mindig ugyanaz. Öveket becsatolni!

34.
34.
wiluboy
#14: Neked kéne felfogni ,hogy valakinek biztos tetszik.Rághatnál valamit máshol!
33.
33.
Zombiekiller6
tudom hogy mindenkinek vannak előítéletei már a codokkal és igen az MW3-ban én is csalódtam de a treyarch termékekben még soha: a cod5 hangulata megfogott, a black ops singlejében voltak a legszimpatikusabb szereplők számomra főleg Woods, a multija okés volt és még nem jött fél percenként a predator meg az ac-130, és hát a zombies...életem legjobb játékélményét kaptam, persze ez csak az én véleményem
DE azt elismerem, hogy sok volt a script!
31.
31.
Neo1989
#28: Ok hiszek neked nekem kb elég annyi hogy a játékba jó hogy be került. Am nekem meg marad simán pilóta nélküli felderítő és harci gép :)
30.
30.
Pharaoh
Youtube tele van 720p-s és néhány 1080p-s, akár a konferenciákhoz képest bővített és végig full screen-en tolt játékok videóival!
29.
29.
Ghost16
És azt tudja valaki mér ilyen pocsék minőségű az összes E3 video? és még akad is...
28.
28.
Pharaoh
25#: Én nem vitatkozok:
Predator A: General Atomics MQ-1 Predator
Predator B: General Atomics MQ-9 Reaper
Predator C: General Atomics Avenger
A formabeli és technikai különbségek a Wikipedia és a Google képkereső funkciójával ellenőrizhetőek, és, ha megnézed a Youtube-on a belassított gameplay-t vagy az első trailert akkor az UAV formája alapján egyértelműen a 3. variáció van a játékban (a másik kettőtől ez tér el formailag a leginkább, tehát jól látható a különbség)!
27.
27.
Stranger
A sárga színréteget felejtsék már el. Miért jó ha olyan a dizájn mint a hányás? Elegem van, tényleg... mit akarnak ezzel?
26.
26.
Nem szeretem a COD-ot, sem a BF-et, igazából a single, történet orientált játékokat kedvelem. A Crysis 1 30fps-el futott a gépemen anno ( maxon ! ), a második 45-el, szóval láttam már csodát, ennek ellenére sem a MW1, 2, BO, BF3 -ra nem mondanám, hogy ronda, vagy kidolgozatlan. Csupán névvel nem lehet több, mint 25 millió ( huszonötmillió ) példányt eladni, ezt senki sem gondolhatja komolyan.

Nem szeretem a COD-ot ( tudom, ezt már írtam ), de komolyan NEM ÉRTEM azt a gyűlöletet amit emberekből képes kiváltani ! Erre egyszerűen nincs magyarázat ! :(((
25.
25.
Neo1989
#21: Nem gond de a C UAV-t hívják Predatornak és Reapernek is de nem akarok ezen vitázni , remélem te se :)
24.
24.
shifteeh
#22: FA-38-cal. Bocs a szörszálhasogatásért, de így pontos :P
23.
23.
hippoharcos
nekem tisztára úgy néz ki mint ha az egy személyes is kezdene egy kicsit a multira hasonlítani ,de ezzel már tuti nem játszom ez már túl unalmas
22.
22.
Pharaoh
Ya meg X-47B-kre az FA-38-al! (A Reaper drone az a Predator B!)
21.
21.
Pharaoh
18#: Predator C UAV-kra lehet lövöldözni és FA-38-ast lehet vezetni! Boccs a szőrszálhasogatásért, de így pontosak az információk! :)
20.
20.
Maxxer
remélem idén kipukkad a lufi,és nemállitanak be ,rekordod az eladással ,végre észbekapnának.. Csomó játék megérdemelné a jobb eladást ,és akkor az évenkénti copy,tarol... unalmasmár ez a sok robbanás,elesek ,belassúl minden ,demég van ereje lőni ,útánna meg futkosok mint a mérgezett patkány. pont ma lestem meg a cod 4-mw3- singlejét. hard-hard fokozatón ,mig cod4.-ben szarrá lőttek semmi perc alatt ,addig mw3-ba alig birtak eltalálni...méghogy nem árkádosodik.Bukjanak vele nagyot!
19.
19.
Cuppak
#18 Toltam az összes coddal és ez kb a legunalmasabb volt, minden másodpercben 1 robbanás.. stb. az egész olyan unalmas volt ahogy csak lehet
18.
18.
Neo1989
Hát ebbe a demóba sikerült szerintem több akciót és változatosságot be pakolni mind eddig bármelyikbe lehet Reaperekre lövöldözni , van izgi fedező tűz ,vezethetünk F22-est nyomhatjuk valami páncél autóval egy szakaszon .
Hát mi ez ha nem minőségi játékmenet ?
Persze biztos vannak olyanok akik zsigerből utálják a sorozatot , de ők nem is fogják meg venni , nekik meg am csak annyit mondanék hogy csak tessék annyi jó játék van , vegyétek ami nektek kell :)
17.
17.
shifteeh
kíváncsi lennék, mi történne, ha ki adnának egy CoD részt úgy, hogy nem Call of Duty van ráírva.
15.
15.
bence9
Rettentően untam és kritikán aluli az egész.Egy az egyben ugyanaz a játékmenet, olyan sablonos az egész.Mindig ugyanúgy az arcunkba robban valami majd szépen csúszunk a mélybe majd hirtelen talpra állunk például, de az animációk is bénák. A jó szó leginkább az unalmas semmi változás nincs.
14.
14.
XricsX
Lerágott csont már a CoD ... nemtudom az emberek mikor fogják ezt fel végre...
13.
13.
bsg09
Érdekes, jobban néz ki mint a trailer.
12.
12.
MoRT2195
A BO2 egyik újdonsága, hogy egy pályát akár több féle képpen vihetünk végig. Itt a másik verzió: http://www.youtube.com/watch?v=CtVDdZPGv70
11.
11.
drat576
faja, kaptunk egy pip-boyt
10.
10.
giga321
9.
9.
BryceHUN
8.
8.
nagyhasÚúúú
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...