E3 2012: Traileren a Crysis 3, februárban jön

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 4.
  • Videó
Link másolása
Az Electronic Arts sajtókonferenciáján impozáns bemutatót tartottak a Crysis harmadik részéből, ráadásul a prezentáció mellett egy extra gameplay előzetes is érkezett a show után. A Crysis 3 jövő februárban jelenik meg, és egyértelműen az egyik legszebb játék a piacon.

Az EA konferenciájának a záróakkordja volt a Crysis 3, a kissé megtestesedett Cevat Yerli konferálta fel az FPS új részét. A játék remekül fest, ráadásul kiválóan visszaköszönnek az első epizód játékmenetének legfőbb elemei: a sunyulás jelentősége és a megoldási lehetőségek széles tárháza. A Crysis 3 februárban érkezik, elsőként lássuk a hivatalos trailert, majd a prezentációt!

7.
7.
Szbarn
ezek komolyan megcsálták mégegyszer a 2-őt ??? xD
6.
6.
Zombiekiller6
hol van itt a nagy bejárható terület és miért tapsoltak??? tiszta kettő, amivel az volt a bajom hogy nem hagyott bennem szinte semmi nyomot, ezért nem izgat ez se!!!
5.
5.
Ezzel megint úgy fogok járni, mint a másodikkal, hogy beetetnek és premier order lesz belőle, aztán majd szívom a fogam ! :DDD Ez kurva jó nah ! \o/
4.
4.
sikwitit
Na szeirntem ez az a játék ami megmaradt azon az ösvényen amin kitaposott és nem cseszte el mint a Criterion a Burnout Most Wantedet. Lazán az egyik legjobb game lesz a Crysis 3.
3.
3.
Hubert Cumberdale
#2: Szerintem egyikre sem lehet következtetni ebből a trailerből. (mármint a járművekre igen, mert csónak az lesz és gondolom nem fog ott megállni a lista) Nekem pont, hogy inkább az első rész hangulata jött át, mint a másodiké.
2.
2.
NinjaNorb
Nekem épp az volt a bajom az egésszel hogy nem köszöntek vissza az első rész elemei amit most mutattak az tök ugyanaz volt mint a 2-.- nagyobb területek járművek vagy ilyesmi sehol:@
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...