Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi INTRO!!

  • Írta: Shifty
  • 2005. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
PS2 tulajok figyelem! A Spike csapat műhelyében készülő új Dragon Ball játék intrója a mai naptól megtekinthető a GameSpot jóvoltából!

PS2 tulajok figyelem! A Spike csapat műhelyében készülő új Dragon Ball játék intrója a mai naptól megtekinthető a GameSpot jóvoltából!

Ugrás a galériához

A srácok semmit nem bíztak a véletlenre és egy nagyon ütős és hangulatos intrót készítettek a következő Dragon Ball Z verekedős gammázhoz, mely október 18-ra van datálva és az Atari jóvoltából kerül majd a boltok polcaira. A képek és az intró alapján kössétek fel a gatyátokat, mert itt valami nagy dolog van készülőben!

Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi INTRO

17.
17.
son goku
ja és aki chaet eket akar az keressen rá a google-on írja be a játék teljes nevét és utána hogy cheat és már meg is van.
16.
16.
son goku
hy aki fúzionálni akar az csak ssj4 goku és ssj4 vegitával tud de csak akkor ha 2 vagytok a küzdelmek alatt és ha 5re vitétek fel a pontottokat. különben nem sikerül és akkor jön elő ssj4 gogéta. nagyon vagány. én azon kisérletezem hogy lehet sima gogétát fúzióval előhivni. a többi azé nem lehetséges mert az potarákkal megy (fülbevalóval) vegitó és szuper vegitó.
15.
15.
son goku
kész minden meg van csak még mindig ott van a kérdőjel



ennyi
14.
14.
son goku
hali gyerekek



átvittem az egészet végeztem kid buuval. ésmár meg van bojack meg mindneki csak janemba hibádzik. meg van még egy kérdőjeles csak az nem nyillik meg. janembát is meg öltem gogétával, de nem kaptam meg a fusio menűben meg nemtalálom azt mivel hozhatnám elő. Hát ennyi aki tud az segítsen köszi!!!!!!!!

Goku
13.
13.
doresz
Valaki megmondaná hogy lehet ezzekel játszani?









Köszi akárkiis
12.
12.
son goku
már tudok helyesbíteni hála égnek de nem teljesen sajna most már csak kid buu-t kell legyőznöm jó buuval és utána gokuval kell de az még nagyon hátra van
11.
11.
son goku
hali vegita sun hogy sikerült ki bírnod jó buuval kid buu ellen? Mert szegény jó buu alig tud harcolni kidbuu ellen alig tudok rá ütni egy párat rögtön meg ől. ezt vagy 100x ha nem tette meg egyszer se. ha netán sikerül akor utána újból Son Goku ssj 3mal kell meg küzdnem ellene ugye. és azzal vége is a buu saganak. Sajna én a dermesztó sagaban kis gohannal nem tudom legyőzni az alien formájú dermesztőt de még előtte abszolút erővel sem. emiatt 3 küldetést még nem tudok meg csinálni de a többi meg van. Ha tudtok segítsetek. köszi
10.
10.
viktor89
Deaf ezt hol találtad???

9.
9.
son goku
ja már tovább mentem már jó buuval kell legyőznöm kid buut. de még mindig nem tudok előhívni baby és bojackot meg janenbát
8.
8.
son goku
hali srácok meg van a DBZ budokai 3 (másolt) és a DBZ Budokai Tenkaichi is cak egy baj van már ot tartok hogy vegitával sehogy sem tudom legyőzni kid buu-t és az a baj hogy ezek 2 percet adtak arra hogy ki bírjam kid buuval de 1x sikerült majdnem 5mpig az igaz aza legelső harcom volt vele azóta nem sikerült :( de még mindig próbálkozok de csak nem akar (ha valaki tud jó tippet akor azt szívesen meg hallgatom). és a másiik hogy tudnám előhívni janenbát, bojackot, és baby-t mert őket már le győztem. és szeretném valahogy előhívni egyessítésel de nem megy. ha tudtok segítsetek köszi.
7.
7.
son goku
hali Mila



Te hogy tudtad letölteni a bemutató videókat? mert nekem pénzért adja csak. És tényleg nem tudja valaki, hogy ezeket a játékokat honnan lehet leszedni ingyen vagy valahogy?



Köszi
6.
6.
st7
mikor lehet letölteni?
5.
5.
devilmatyi
Ez a legkirályabb játék a világon!!!

Már az előző is király volt de ez már a képek alapján is ISTENI!!!!!!!!!:))))))

3.
3.
Shifty
Uhh nagyon pofás darab...InGen azt próbáld meg:D Kihez megyek akkor játszani?:DD
2.
2.
InGen
Istenes, Myko atyánk PS2-jét vissza sem adom addig :)
1.
1.
lewton6
nagyon ütős! :D márcsak egy ps2 hiányzik :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...