E3 2012: Először mozgásban a Star Wars 1313

A Spike TV rátette a kezét a nemrégiben bejelentett Star Wars 1313 első játékmeneti felvételére. Végre egy érett, nemigazán gyereknek szánt LucasArts játék - a fél vesénket is odaadtuk volna érte. Szerencsére még a transzplantáció előtt bemutatták. Akció és lazaság öt percben.

Az első, ami eszünkbe jutott a Star Wars 1313 első videójáról, az a Mass Effect széria. Átvezető jelenet után máris az akció sűrűjében találjuk magunkat: fedezékbe ugrunk és onnan osztjuk az áldást a Coruscant bolygó bűnözőire. Hősünk hajlott mozgása kicsit Ezio-szerű. Nincs fénykardozás, nincs kinectes ugri-bugri. Csupán felnőtteknek szánt sztori és komor hangulat. Nincs platformlista még, a demó egy high-end PC-n futott a háttérben.

Ezek is érdekelhetnek

32.
Morgan88
#31: Számból vetted ki a szót, Az FU1 után nagyon-nagy várakozással tekintettem a második részre és nagyot csalódtam mintha csak egy dlc-t kaptunk volna nagyon remélem hogy ez a játék beváltja most a hozzáfűzött ígéreteket
31.
Dercsi
Szokták volt mondani:"nyugtával a napot" A Force Unleashed 1 után, + a traillerek hatására úgy vártam a Force Unleashed 2-t mint hülye gyerek a karácsonyt... Aztán kaptam egy 4 órás semmitmondó, himihumi, SW-névvel fémjelzett sz@rt... A grafika az jó volt, szép volt, de azzal engem nem fognak meg!
30.
rico88
Egy új Jedi Academy-nek még mindig jobban örülnék, de így elsőre nagyon tetszetős a játék.
29.
Kurtzix
perpill 1 dolog nem szimpi nekem: üvölt a jelenet 1 x seces időkorlátért miért nem mernek mostanság nehezebben teljesíthető időkorlátot rakni a játékokba?

ettől eltekintve: végre 1 jónak ígérkező sw cím nem mellékesen 1 tps (L) nagyon remélem h végre leszorítja vmi a sw republic commandot az abszolúte 1. helyről :) [na jó jedi academy miatt objektíve a 2. :)]

ME téma: jótól lopni nem szégyen ez az egyik a másik pedig az h lopjanak csak az meből nyugodtan olyanokat mint pl: legyen ebből is minimum 3 rész legyen az me1hez fogható sztorija esetleg lophatnának a sw:torból is 1 keveset bőven elviselnék 8-16 jó sw gamet bh ia sw jc stb stb témakörben :)
28.
Raatkainen
Te jó isten, hogy néz ki ez a játék! Azt hiszem, már most elkezdek gyűjteni.
24.
Batman
#21: Amúgy meg senki nem mondta, hogy szar a TFU motorja.
Sőt, nekem tetszik. És mindegy, hogy mivel adják el a játékot, ha van mögötte tartalom. A TFU esetében Yoda volt, tartalom nem. Most 100 hogy ugyanezt játsza majd megint a Lucasarts.
23.
Batman
#21: Nem tudom, hogy a Hard Corr gamerségnek miköze a véleményekhez, de nem is érdekel. Aki nem dicsér valamit, hanem következtet, az már egy szar szemétláda.
22.
Batman
#19: 1. Nem vagyok troll kikérem magamnak ezt a megszólítást addig, ameddig kultúráltan elmondom a véleményemet arról aminek kialakításában sokat segített a TFU 2.  Szóval nem meredek amit állítok!
2. Ez a force unleahsed motorja, de mindegy is.
3. A fos Most Wanted után már nem csodálkozom semmin.
21.
Hubert Cumberdale
#19: Te itt akkora szakértők vannak ,hogy az hihetetlen. Már az emberek nem játszanak a játékokkal, hanem elemzik. Nem az a lényeg, hogy milyen élményt nyújt, hanem, hogy milyen a fizika, meg hogy mivel adják el, ki csinálja, mások mit gondolnak róla, stb. És még próbálják bemesélni, hogy a HC gamerek léteznek. Én Csak HC sznobokat látok mindenhol. (Jöjjenek azok a kövek...)
20.
Exnem
#17: Én is ettől félek. Szerintem Bobafettel fognak próbálkozni...
19.
#17: A FU2 a Ronin 2.0 + Havok-ot használta, ez pedig Unreal 3-at. Viszont egy téves következtetésből ilyen messzemenő állításokat levonni azért elég ... hát nem is tudom ... meredek ? :) Persze én vagyok a hülye, nem veszem figyelembe az alapszabályt : DFTT ! :DDD

#14: Meglássuk, csak aztán nehogy BF3 szindróma legyen belőle ! :DDD
18.
Kreto
#17: Azért még most jelentették be ilyenkor nem szoktak még nagy dolgokkal dobálózni. A FU motorja meg szerintem elég jó szóval az nem para. Szeretettel várom a többi nyalánkságot róla.
17.
Batman
A grafikai motor a Force Unleashed 2-é. A fizikán meg az egészen látszik, hogy az. Hát nem tudom.. Nekem idáig nem nagyon jön be. De én már előre tudom mi lesz. A következő videóban felfednek egy filmből ismert nagy karaktert, hogy nesze tesó ez is szerepelni fog... Ez a fajt megszólítás nagyon ismerős valahonnan.. Ja igen a Force Unleashed 2-t Yodával adták el, aki mellesleg 1 percig volt a játékba..
Ez az pár perces akármi ez harmatgyenge.
16.
Grabowsky30+
Még a végén lesz egy jó SW játék?
15.
randall13
13.
giga321
Nagyon jó pcre tuti jön.
12.
vuliem
Brutálisan jól néz ki, sokkal rosszabbra számítottam.
11.
Több helyről olvastam, hogy Unreal3-at használ a cucc, szóval nagy baj nem lesz itt a hardware igények és a látvány tekintetében. A játék maga nagyon város és tényleg vééééééééééégre egy normális sw game ! :) Remélhetőleg jön 2013 q2, q3-ban mert akkor a C3, TR után pont jól fogunk szórakozni. Szegény konzolosokat meg már előre sajnálom, amit a bunkó pc-sektől kapni fognak ! :( Azt nyilatkozták a srácok, hogy most nem a szokásos konzolportot kapjuk, hanem a pont fordítva... Hát én baromira kíváncsi vagyok, csak aztán el ne csesszék nekem ! :DDD
Úgy hiányzik egy jó sw fps / tps, mint husk-nak a héja ! :DDD
10.
exonic
Ejnyebejnye készítők, megirigyeltük a Mass Effect sikerét?!... :O
9.
Rabit Wars
"demó egy high-end PC-n futott a háttérben." nos igen ennél többet már mondani sem kell ez minőségi videó és gameplay is egyben várjuk szeretettel az előző Star Wars kinect gyerek mese volt habbal ehhez képest! :Đ
8.
kirschakos
Zseniális!!!! Alig várom, hogy többet tudjak róla:)
6.
latyaa
Hát ez eddig csodálatos!!!! Nagyon tetszik :) De nekem nem jutott róla eszembe a Mass Effect. Legyen már a meg jelenés napja.
5.
Split
Nem semmi, eddig ez is pozitív csalódás! :)
4.
Kocsis92
beszarás mennyire jól néz ki. lehidaltam a hajón ugrálós résztől, gyönyörű. véééégre valami starwars játék amit nem kifejezetten a film akar eladni
3.
Moldren
OFF: tudtok valamit a mai programokról?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...