E3 2012: Ilyen az NFS: Most Wanted multija

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 5.
  • Videó
Link másolása
A tegnap esti egyjátékos bemutató után következzen a multiplayer prezentációja, a GameTrailers exkluzív anyagában a Criterion egyik fejlesztője mesél a Need for Speed: Most Wanted többjátékos részéről. Három perc utcai versenyzés következik, a szirénák miatt nem kell aggódni!

Ez az első alkalom, hogy a Criterion a Need for Speed: Most Wanted többjátékos részét prezentálná, mondjuk máshol nagyon nem is volt rá lehetősége. Az új rész magán viseli a Burnout Paradise jegyeit, közben mégis Need for Speed marad - az új rész október 30-án fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

 

26.
26.
shatterhand
#17: underground is unalmas lett es ezt a tesztekben is leirtak. Igazabol a PS2es NFS HP ota megy lejjebb.Kiveve az MW es a HP remake ami hosszabb tavon jo lett.
24.
24.
Drought
Mi ez?????? Mi ez????? Megkérdezem még egyszer, MI A FASZOM EZ!?
22.
22.
xxxgamer4ever
#13: Egyetértek!
Meg egyébként mindenkivel aki szidja, egy kalap sz.rt se ér az egész....
19.
19.
Richi12
#17: az hogy online terjeszkednek az nem baj csak ne ezzel akarnák helyettesíteni a storyt
18.
18.
Zombiekiller6
bekaphatja a criterion, már a hot pursuit sem tetszett sőt már a carbon óta 1 sem de úgy tűnik ezt is jól elszúrták! (legalábbis számomra)
17.
17.
ATi0021
#15: Látom nagyon nem mélyültél el egyik részben se. Itt nem arról van szó, hogy van tuning vagy nincs. Hanem ha észrevetted volna a U2 és MW után egyre jobban leépültek azok az elemek amik jók voltak. És bizony a Carbon azért nem tetszett senkinek se mert rövid volt és kb. 10%a volt meg az U2 tuningjainak. Vagy a ProStreet ahol volt egy pár pálya és vége. A tuning rendszer továbbra is ócska volt. Szóval nem a tuningot untuk meg, hanem azt hogy U2 óta egyre gyérebb felületesebb lett többek között az is. A HP baja meg egyértelműen az hogy nem volt semmi történet, vagy tenni való a térképen és szintén rövid volt.

Ha kiadnának egy olyan Most Wantedet ahol ismét van történet, feketelista, rapsheet és legalább egy U2 szintű testreszabás, maga a játék minőségi és tartalmas szerintem senki se sírna. Őszintén én még ezzel a jelenlegi felhozatallal is kibékülnék, csak felejtenék el ez a kib.szott közösségi autologos ostobaságot. Nem értem miért nem lehetett neki csinálni történetet és egy nyomi 15-ös feketelistát versenyek és rendőrös feladatokkal mint ami régen volt. Miért nem lehet külön a single és multi? Persze látom magyarázhatom, Téged megvettek egy szokásos szép trailerrel kilóra. Csak majd amikor 7 év múlva előveszed és a kutya nem játszik vele és lényegileg használhatatlan lesz az autologos csodajátékod majd lehet hiányolod Te is azt amit mi.
16.
16.
shatterhand
#14: SSX-et vártuk ezerrel, erre kiderül,hogy idődöntögetés van benne.
Hát ki a fa..omat érdekel egy pálya rekordja? Azt akartuk,hogy együtt csússzunk le és versenyezzünk trükközve.
Mit csináljak a ghost képekkel. Online megy ezerrel, erre pont az ilyen játékokba eröltetik az ilyen "küldj challenget" a haverodnak.
15.
15.
shatterhand
annakidején az undergorund2: már megint éjszakai tuningverseny?
carbon: ez ugyanaz mint az undergorund2
pro street: még mindig a tuning? nem unják??
hot pursuit remake 3-4év után: hol a tuning??

magyarul semmi se jó:)
14.
14.
Batman
Az a baj, hogy az utóbbi időben az összes játék elszaródott szinte. Most őszintén, én nem tudok olyan címet mondani amit majd évek múltán is elő veszek. Sajnos ez elérte a Need For Speed-et is. A probléma ott kezdődik, nem újítanak semmit, most pedig rágyúrtak az autologra.

Igazából az NFS-be rengeteg potenciál van. Emlékezzünk csak az Undergroundra, ahol azt hazudta az EA games, hogy nem engedték meg nekik az autógyártók, hogy törjön az autó.. aha persze.. De kb fél tucat tuningos játékba meg tört.. na mindegy is.. A lényeg az, hogy nem csak mi, hanem a világ 90% egy Undergoundot vagy egy új Most Wantedet akar! Akármelyik fórumra megyek mindenhol ezt olvasom és számomra az az érthetetlen, hogy az EA ennyire leszarja azokat akikből élnek. Sajnos ez szomorú.

Mire jó az autolog? Hogy csinálj képeket és döntsd meg a haverok rekordját.. Ugye mindenkinek hangosan cseng a HAVEROK szó. Igen a haverok, ugyanis az itt a lényeg, hogy elvidd Pistikének és mutogasd, hogy van a Need For Speed és ebbe van olyan opció, hogy egymás rekordját lehet döntögetni.. Erre mit mond Pistike.. -hmm kipróbálom.. -Oké egymás ellen játszani marha jó lesz! Pistike pedig viszi tovább a többi haverjához, így jól jár az EA az eladások miatt.

Szívesen játszanék egy jó NFS-sel de nem tudok! Beteszem a Hot Pursuitot vagy a Runt és csak körözgetek céltalanul össze vissza.. Nincs hangulata ://
13.
13.
kharami
No Comment! Számomra lewarezolni sem érdemes igy látatlanban már....! De csinálják csak a criterionos vadbarmok! Majd elszarják végleg ezt a sorozatot ami már amúgy is döglődik! Mikor fogják már fel, hogy ez nem csöves börnáút hanem NFS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.
12.
Trapyd
U 1 2 t imádtam. MW nem hatott meg, de olyan sokan és pozitívan dícséritek, hogy megint megnézem. Carbonban jó ötlet volt a területfoglalás, de számomra nem volt kielégítő. A HP t megvettem, mert nagyon adta a 4. rész hangulatát és tetszett.
De ez micsoda?
11.
11.
TryGun
MI ez a kalap ...? Meg MOST WANTED? már van ,olyan nevű rész. Meg ez nem is hasonlít rá hát nemigaz már ,hogy hogy lehetnek ekkora hülyék mer én nem hiszem el ,hogy más országba ilyen kéne. :(
10.
10.
Zakkantable
#9: Akkor már inkább underground 2 :D
9.
9.
BrendOoN
Mostanában "divat" a fejlesztőknél a HD remakek.. Miért nem csinálnak egy Need for Speed HD Collectiont amiben benne lenne az első három NFS játék? Alatta pedig mehetne Frostbite 2...
8.
8.
shatterhand
#3: Akkor félreértetted az Autolog rendszerét. Annak pont az a baja,hogy nem kell ott lenni a haverodnak. Ergó 10év múlva is versenyezhetsz ellene. Legalábbis az SSXben a ghost képekkel.
Nekünk viszont az kell,hogy most tudjunk multizni egymással és ne időeredményekkel.
7.
7.
sunstreaker
mi a f*szom ez a fos??? ez nekik most wanted, köze nincs hozzá.. gyökerek
5.
5.
Wildhun
#4: Én teljesen egyet értek veled! Nincs bajom az NFS-el, de nálam a COD is úgy van, hogy a 4. rész óta szerintem már nem az igazi. Ilyen az NFS az Underground 2 óta...
4.
4.
NECROMORPH
Akkor marad a 2005-ös...
Nem értem miért kell ilyen színárnyalatot vinni egy autós játékba? Semmit sem lehet majd látni.

Azzal vagánykodnak, hogy ki lehet menni a fűre, stb. A Midnight Club LA ezt a szintet túlszárnyalta, mint grafikailag, játékélményben. Pedig nem mai gyerek az sem.
Az NFS nyugodtam leutánozhatná a Call of Duty-t, ami egyszer bejött és nyerő azt csak egy új köntösbe kell rakni és eladni.
Sokan sírják vissza az Undergroundot. Akkor miért nem csinálnak egy dettó ugyanolyan játékot?
3.
3.
Batman
Mer ezek azt hiszik, hogy ha valami casual, akkor abba az egész családot meg a szomszédságot bele kell vinni. Nem bakker nem kell autolog és egyéb baromság!
Senki nem fogja elővenni a 10 év múlva a Hot Pursuitot vagy a The Runt.. Mundjuk nekik mindegy, de nekem nem!
2.
2.
shatterhand
premiervétel lesz nálam ez ősszel. nagyon várom már. Kár,hogy egy deka tuningolást se látni, így valószínű ez kimarad:((
1.
1.
ATi0021
Ebben egyáltalán lesz singelplayer vagy csak "menő" közösség autologos multi? Ami számomra szívás, mert utálom a Facebookos barátgyűjtős dolgot is.
Ha elfelejtenék ezt az autologot és lenne története és feketelista riválisokkal meg egy minimális tuning még el is fogadnám a Burnoutos elemeket. De így köszön nem. Amúgy fojesz többet tudsz mint,én, mégis hol maradt meg NFSnek?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...