E3 2012: Itt vannak az első booth babe fotók

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 7.
  • Képek
Link másolása
Végre megérkeztek az első booth babe fotók - az E3 kiállított slágerjátékain kívül a legnagyobb látnivalók kétségtelenül a csinos hostess lányok. Közel hetven képet szerváltunk róluk, a legtöbbjük nemcsak a bemutatott címekből okos, más területen is rendkívül tehetséges.

A fotók a CVG munkatársaitól származnak, és bár a készítőknél tapasztalható itt-ott némi elsiklás (britek a srácok, valahol érthető), a lányok többsége nagyon csinos, valószínűleg igen magas GameRankings-átlaggal rendelkeznének. A galériában egészen pontosan 66 darab kép landolt, elő a pontozókártyákkal, vessetek rájuk egy pillantást!

(A cicikre írt "COME PLAY" felirat a létező legjobb marketingfogás, amit valaha láttunk!)

31.
31.
Ronam
23as képen az a kék ruhás nő nem semmi, mondhatni botrányos ahogy kinéz. Olyan hasa van hogy pfejjjjjjj, nem mintha az arca sokkal szebb lenne :).

#27: Szerintem is elég jóféle :).
29.
29.
Drazhar
Hát ezt a botrányost felhozatalt csak a Lollipop-os láncfűrészes csaj menti meg (meg az a kommandós csaj akivel van közös képe, talán Lara akar lenni?)
Azért valljuk be, volt már korábban ennél sokkal, de sokkal jobb is.
27.
27.
ratchetfan
a 31.
E3 2012 kép, screenshot a legjobb
26.
26.
ratchetfan
E3 2012 kép, screenshot a legjobb
25.
25.
Vamosz
Akinek nem tetszenek a képek annak óvodában homár volt a jele,homárosz eposza volt a kedvence,és a kék osztriga bár a törzshelye.:D
24.
24.
keiji maeda
a tekken csajoknál összekeverhették volna a 2 szőkét nina és lili , nem tudom de szerintem a két csajt fel kéne cserélni :D lili idősebb és ribancosabb , nina fiatalosabb és szebb ez a játékban valahogy pont ellenkezője :D
23.
23.
Folti1985
egy 5-10 azért van amelyik jöhetne :D. De valóban akad egy két egyáltalán nem dekoratív hölgyemény is a porondon. De hát hiába azért ha kimegyek Pesten egy 30 percet sétálni lehet több jó csajt látok mint itt az egész expón összesen :) Ez meg az én szubjektív véleményem.
22.
22.
Folti1985
20.
20.
Raatkainen
Mik ezek a ruhák?? 95%-uk pont a lényeget takarja el teljesen.
19.
19.
mugen
Na a NOS csajok úgy jöhetnek sorba ahogy a képeken vannak. :D
Viszont tényleg van egy-két kevésbé dekoratív teremtés.
17.
17.
Scoo
Ezeknek a csajoknak ez a munkájuk. Valószínű fősuli mellett vállalnak be ilyen hostes melókat. Szerintem megszokták és valószínű egy ilyen rendezvény még valahol jónak is számít, mivel azért csak van egy neve.
Kutyával, babával és nőkkel mindent el lehet adni. Örüljünk neki, hogy nem kutyák és babák vannak kiállítva a porondon. :)
16.
16.
#10: A szépség iránti vágy a legritkább esetben párosul azzal a mérhetetlen szerencsével, hogy egy olyan nő mellett ébredsz reggelenként aki nem csak kedves, aranyos, megértő, házias, sikeres ( nem annyira, mint te :) és még szép is ... :DDD

Ettől függetlenül visszaemlékszem a reggelre... igen megvan ... nos azt kell mondjam, hogy vannak igen csinos lányok ( legtöbbjük egész helyes ), de van köztük nem is egy, aki kapálni nem vinnék magammal, félő, hogy a vetemény is elszaladna ijedtében... De, mint tudjuk ez egy szubjektív vélemény. Elvégre nem mindenkinek tetszenek a természetesen vörös hajú, szeplős lányok sem ... :DDD
15.
15.
RR89
Erről mindig a PlayIt jut eszembe. Ott is teli van az egész placc szemüveges, túlsúlyos vérpistikékkel, akik összecsinálják magukat már akkor is, ha csak 2-3 hostess van az egész rendezvényen. Aztán hazaérnek, facebookon meg fogják magukat és elkezdik spammelni, hogy "hé, ezt a csajt hogy hívják? mi az elérhetősége?"

Szánalom. Utána meg idejönnek, mivel a frusztráltságot le kell vezetni és ömlengenek, hogy egy E3-on, ami azért elég népszerű rendezvény, milyen lányokat állítanak oda. Reklámnak. Mert ez is csak marketing. Talán a legjobban bevált.
14.
14.
sleki666
Mindig mondtam, hogy a Darksiders II milyen jó :-)))
10.
10.
Scoo
#8: Miért van olyan érzésem, hogy összeraknád a két kezed és elremegnél egy hálaimát ha ezek közül akár a legcsúnyább ott lenne az ágyadban? ;)
9.
9.
AmreyP
Ezzel az egésszel csak az a bajom hogy most nem épp a szobámba vannak XD
8.
8.
randall13
90% csúcs ronda még sminkkel is. Béna ruhák is sokat rontanak.
7.
7.
kalandorklubbja
Nem tom sztem a tavalyiak ezerszer jobbak voltak
6.
6.
filk
kar hogy nem csak ok vannak ott
5.
5.
Scoo
Brace yourself! Fap comments are coming
4.
4.
samatagrav09
3.
3.
szücsi1
Csak egyszer zárnának be ilyen helyre :)
2.
2.
konkolyadam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...